Voedingskabels voor laptop, netbook, notebook, ultrabook, tablet en méér

Wist u dat... een laptop voedingskabel (stroomkabel - elektriciteitssnoer - computerstekker) bij aankoop van een nieuwe AC adapter voor de laptop op Acculaders.nl vaak inbegrepen is in de prijs? Zie daarvoor altijd de productbeschrijving. Natuurlijk zijn de laptop stroomkabels ook apart te bestellen in deze webshop. Alle soorten laptop voedingskabels zijn hier voorradig. Stel u heeft een nieuwe AC adapter maar nog zonder laptopkabel? Of u wilt (alleen) een nieuwe (reserve) voedingskabel? Kijk dan hier verder.

U vindt hier onder andere de C5, ook wel Mickey Mouse voedingskabel voor de laptop, netbook of aanverwant apparaat genoemd. De naam is natuurlijk niet toevallig, want de kabel heeft drie 'bollen' die lijken op de ogen en neus van dit bekende figuur. Deze passen in de openingen van de AC adapter. Er is ook een kabel met twee bollen, passend in AC adapters met twee openingen.

 

 

Lees meer
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 0.5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 0,5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1.2M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1,2 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 1.8M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 1,8 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 1.8M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 1,8 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C7 3M
Schuko voedingskabel CEE 7/16 met C7 connector (de plug met de twee 'bolletjes'), geschikt voor de adapter van de LCD televisie, laptop, printer, camera, fax en vele andere apparaten van vele merken. De lengte van deze stroomkabel is 3 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 5M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 5 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 3M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 3 meter.
Micro Connect Voedingskabel / power cord C5 10M
Schuko voedingskabel CEE 7/7 met C5 connector (zogeheten Mickey Mouse plug) voor in bijvoorbeeld de AC adapter van de laptop. De lengte van deze stroomkabel is 10 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1