PDA opladers

PDA opladers van merken zoals Samsung. Vind ze in dit overzicht. Een oplader voor een PDA kopen? Kies één van bijgaande USB- en andere laders. Vaak zijn ze ook universeel, of in elk geval voor veel vergelijkbare apparaten te gebruiken. Zoals voor de smartphone.

PDA staat (in dezen) voor Personal Digital Assistant. Het kan dus zijn dat u op zoek bent naar een notebook oplader, palmtop oplader of zakcomputer oplader. Hoe dan ook is een PDA een mobiel, contact toestel, zeer vergelijkbaar met een smartphone die immers al ontelbare functies in zich heeft. Zie ook ons volledige overzicht met AC adapters en opladers.

 

Lees meer
Filter uw producten

Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
Samsung Micro USB snellader 10W - Wit
Samsung snellader / reislader voor fast charging van Samsung smartphones, GSM's, eReaders, PDA's, MP3 en tablets. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met Micro USB plug connector voor in het Samsung apparaat. Laadvermogen: 10W.
Aanbieding Yanec Universele batterijlader | multifunctionele autolader
Yanec Universele batterijlader | multifunctionele autolader
Verfijnde, universele batterijoplader voor in het reguliere stopcontact óf als autolader in de sigarettenaansteker. Voor het laden van batterijen van 4,2 volt, 5 volt (USB) en 8,4 volt. Voor vele toepassingen. Hoogwaardige kwaliteit.

€29,95 €24,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1