Sigarettenaansteker | stekkers, opladers en (USB-)adapters

De term sigarettenaansteker is misschien niet helemaal meer van deze tijd. Maar iedereen weet wat ermee bedoeld wordt: de 12V aansluiting in een auto of ander voertuig. Met de kenmerkende enkelvoudige plug past een sigarettensteker oplader, kabel of andere toepassing in het ronde 12V connectiepunt.

Vind hier autoladers voor in de sigarettenaansteker. Voor het opladen van de smartphone, bijvoorbeeld, of jumpstarter of acculader. Koppelingen, kabels, adapters en USB-opladers met een aansluiting voor in de sigarettenaansteker zijn te vinden in dit aanbod. De soorten toepassingen van deze producten voor in de sigarettenaansteker, zijn haast 'eindeloos'.

Lees meer
Filter uw producten
CTEK CS Connect Adapter Kabel CS One
Met deze adapterkabel kunt u de CS One aansluiten op alle CTEK Connect accessoires. Bijvoorbeeld de CTEK Indicator.
GYS Sigarettenaansteker kit voor Startronic
12V stekker (sigarettenaansteker) met plug voor in de startbooster GYS Startronic. De Startronic wordt standaard geleverd met een 12V stekker voor in uw auto, hier vindt u een reserve exemplaar.
Aanbieding Victron Car Plug
Victron Car Plug
Met de Victron Car Plug 12V/24V connector kunt u uw acculader via de sigarettenaansteker ingang van uw voertuig aansluiten. Deze accessoire is bedoeld voor de Blue Smart laders van Victron.

€17,95 €12,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate splitter kabel voor autostekker O26
Tecmate Optimate splitter kabel voor autostekker O26
Kabel met 2 auto-ingangen van 21 mm Ø voor 2 USB-laders of gps-adapters met autostekker (stekker voor sigarettenaansteker).

€22,95 €14,95

Informatie
CTEK CS Connect U Terminal
Snelle en gemakkelijke aansluiting voor uw CS ONE-lader, u heeft hiervoor nog wel de CS Adapterkabel nodig.
Carpoint Dual USB Autolader/ Adapter/ Oplader
Met deze Carpoint Dual USB oplader kunt u uw elektronische apparatuur met USB aansluiting gemakkelijk opladen via de sigarettenaansteker uitgang (12V of 24V) van een voertuig, bijvoorbeeld uw telefoon.
CTEK Comfort Connect Cig Plug
Dit is een snelkoppeling voor het opladen via de sigarettenaansteker of motorstekker. De accu wordt opgeladen via de 12V-aansluiting van het voertuig (sigarettenaansteker of DIN aansluiting).
Telwin sigarettenaansteker Adapter voor Telwin ProStart 2824
Adapter Telwin ProStart 2824

Sigarettenaansteker Adapter/ voeding geschikt voor Telwin ProStart 2824. Heeft u een Telwin ProStart 2824 en is uw adapter voor in de sigarettenaansteker kapot? Dan is dit de juiste vervangende voeding/ adapter voor u.
Aanbieding Tecmate Optimate adapter kabel voor SAE naar autostekker O6
Tecmate Optimate adapter kabel voor SAE naar autostekker O6
Kabel met 1 auto-ingang van 21 mm Ø voor een USB-lader of gps-adapter met autostekker (stekker voor sigarettenaansteker).

€22,95 €19,95

Informatie
Celly Triple USB Autolader/ Adapter/ Oplader
Met deze Celly Triple USB oplader kunt u uw elektronische apparatuur met USB gemakkelijk en snel opladen via de sigarettenaansteker uitgang (12V of 24V) van een voertuig. Voorbeelden zijn telefoons, iPad's en startboosters van Noco Genius.
GYS KIT F5 kabel met flash connector en sigarettenaansteker plug
Deze GYS kabel met sigarettenaansteker plug (voor motor en auto) en flash connector is compatibel met de Gysflash 1.12, 4.12, 6.12, 6.24, HERITAGE 6A, Gysflash 1.12 Lithium, 6.12 Lithium en 1.12 PL. Waterproof en met zekering.
Telwin Sigarettenaansteker aansluiting voor acculader
Deze Telwin accessoire voor T-charge laders is een snelkoppeling voor het opladen en onderhouden via de sigarettenaansteker of motorstekker. De accu wordt opgeladen via de 12V-aansluiting van het voertuig (sigarettenaansteker of DIN aansluiting).
*Incl. btw
Pagina 1 van 2