Uitleg en onderdelen energiesystemen en laadsystemen

Energiesystemen, laadsystemen, solar - en overige systemen | Een netwerksysteem voor stroom / energie bestaat uit uiteenlopende componenten. Om welk type stroomsysteem het ook gaat, deze zal bestaan uit grote basiselementen en diverse aanvullende accessoires. Voor communicatie, verbinden / koppelen, aanleggen, omvormen, bedienen en configureren onder andere. Van interfaces, modules en touchscreen tot netwerkkabels, stekkers en zoiets kleins maar onmisbaars als wartels, zekeringen en plugs: elk laadsysteem of vergelijkbaar systeem bestaat uit zeer specifieke grote en kleine onderdelen.

Behalve al deze onderdelen vindt u op Acculaders.nl ook uitleg over de diverse soorten protocollen en communicatienetwerken gerelateerd aan laden / acculaden en energie opwekken.

Energiesystemen, laadsystemen en alle producten hiervoor

Denk aan CAN databus. Het CANopen systeem. Het ultramoderne, modulaire boordsysteem CZone met het NMEA netwerk. Aan MasterBus. VE.Direct. Aan het Energy Storage System (ESS) voor het zelf opslaan van met solar opgewekte energie. Of bijvoorbeeld aan een (ander) autonoom, off-grid energiesysteem. Voor duurzaamheid en efficiënt inzetten van energie, ten behoeve van uiteenlopende apparaten en elektrische gebruiksvoorwerpen, van geavanceerd navigeren tot duurzaam tv kijken. Alles wat u hiervoor nodig hebt, vindt u op Acculaders.nl.

 

Lees meer