Schakelaars | Tuimelschakelaars, standenschakelaars, nokkenschakelaars

Alle soorten en maten schakelaars zoals tuimelschakelaars, standenschakelaars en nokkenschakelaars zijn te vinden in deze categorie. De meeste schakelaars die wij aanbieden zijn bedoeld voor 6 tot 48V schakelingen.

Lees meer
Filter uw productenMastervolt Bedieningsknop Trim (versie A) met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met trim (versie A) symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 3 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 3 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 2 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 2 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilgepomp 1 met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilgepomp 1 symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Zoetwaterpomp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met zoetwaterpomp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Ankerlicht met draaiende motor met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met ankerlicht met draaiende motor symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Bilge Blazer met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met bilge blazer symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Aanrechtpomp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met aanrechtpomp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Aanvullende Besturing met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met aanvullende besturing symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Interieurverlichting met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met interieurverlichting symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
Mastervolt Bedieningsknop Mistlamp met oplichtend symbool
Deze weerbestendige Mastervolt bedieningsknop met mistlamp symbool is gemaakt van policarbonaat kunststof. De knop is eenvoudig op de basisschakelaar te klikken.
*Incl. btw
Pagina 1 van 9