Opbergen en verrijden

Opbergen en verrijden | trolley's, wandhouders en andere opbergsystemen en verplaatsingssystemen voor acculaders, druppelladers, lasapparaten en andere lader en aanverwante apparaten. Maak van uw lasapparaat of zware acculader eenvoudig een mobiel apparaat. En zorg na gebruik met een geschikt opbergsysteem voor een opgeruimde garage of werkplaats. De voordelen: méér bescherming van uw lader, las- of ander apparaat, méér wendbaarheid, minder fysieke belasting, betere bereikbaarheid en een opgeruimder, overzichtelijk werkplek. Bovendien bieden trolleys vaak ook ruimte voor het ophangen, vervoeren of anderszins een plek geven van bijbehorende (las- en laad)accessoires. Vind uw product snel op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Telwin Trolley America
Met de Telwin Trolley America maakt u van uw lasapparaat een mobiel lasapparaat. De Trolley America is robuust en wendbaar en dat maakt laswerkzaamheden op verschillende plekken in uw werkplaats eenvoudig mogelijk.

€164,95

Informatie
Telwin Trolley Arctic
Met de Telwin Trolley Arctic maakt u van uw lasapparaat een mobiel lasapparaat. De Trolley Arctic is robuust en wendbaar en is geschikt voor een 20 liter gasfles en dat maakt laswerkzaamheden op verschillende plekken in uw werkplaats eenvoudig mogelijk.

€199,95

Informatie
Aanbieding GYS Energy Station 12V/24V starter en mobiele acculader
GYS Energy Station 12V/24V starter en mobiele acculader
12V/24V starter en mobiele acculader

De GYS Energy Station 12V/24V is een mobiele starter en acculader in een. U kunt met deze Energy Station auto's, vrachtwagens en personenbussen helpen starten. Tevens is de Energy Station een mobiele acculader voor 12 en 24V accu's.

€899,95 €849,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1