Opbergen en verrijden

Opbergen en verrijden | trolley's, wandhouders en andere opbergsystemen en verplaatsingssystemen voor acculaders, druppelladers, lasapparaten en andere lader en aanverwante apparaten. Maak van uw lasapparaat of zware acculader eenvoudig een mobiel apparaat. En zorg na gebruik met een geschikt opbergsysteem voor een opgeruimde garage of werkplaats. De voordelen: méér bescherming van uw lader, las- of ander apparaat, méér wendbaarheid, minder fysieke belasting, betere bereikbaarheid en een opgeruimder, overzichtelijk werkplek. Bovendien bieden trolleys vaak ook ruimte voor het ophangen, vervoeren of anderszins een plek geven van bijbehorende (las- en laad)accessoires. Vind uw product snel op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Met deze Victron houder voor wandmontage kunt u uw Blue Smart IP65-oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen. Geschikt voor IP65 modellen 12/10, 12/15, 24/8.
Kabeltas voor max. 15m verlengkabel
Handige blauwe opbergtas met rits voor uw verlengkabels. Deze tas biedt ruimte voor maximaal 15 meter kabel.
Aanbieding Victron GX Touch 50 Wall Mount
Victron GX Touch 50 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 50 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 50 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 50 display netjes tegen een achterwand monteren.

€19,95 €15,95

Informatie
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering - Blauw
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot zo'n 8 meter. De tas is blauw van kleur, enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot 10 meter. De tas is enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
CTEK Mounting bracket (MXS3.8/MXS5.0/LITHIUM XS)
Stevige en veelzijdige montagesteun om de acculader en de kabel handig op te bergen. Ontwerp met open frame maakt alle functies van de acculader vlot toegankelijk.
Aanbieding Victron GX Touch 70 Wall Mount
Victron GX Touch 70 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 70 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 70 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 70 display netjes tegen een achterwand monteren.

€27,95 €20,49

Informatie
GYS houder barcodelezer GYSflash XL trolley
Deze houder voor de barcodelezer kan worden geplaatst op de GYSflash XL trolley. Zo heeft u behalve voor de lader en andere apparatuur op deze trolley ook een optimale plek voor het plaatsen van de barcodelezer - op een handige, grijpbare hoogte.
Victron Muur Montage voor BMV of MPPT control
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u een BMV-7xx of MPPT control op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
Aanbieding Victron Opbergkoffer voor acculader
Victron Opbergkoffer voor acculader
Met deze opbergkoffer/ draagkoffer/ opberg case voor lader en accessoires kunt u uw Victron IP65 acculader of ander merk acculader en uw accessoires hiervoor netjes opbergen en makkelijk meenemen.

€34,95 €27,95

Informatie
Telwin Rugzak voor lashelm
Een stevige, gevoerde rugzak voor het veilig vervoeren van een lashelm. Geschikt voor alle lashelmen van het merk Telwin.
CTEK Njord Go Wall Mount
Met de CTEK Njord Go Wall Mount kunt u uw Njord Go mobiele lader van CTEK gemakkelijk en netjes ophangen aan de muur naast uw 3 x 16A stopcontact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5