Antennes en WIFI antennes

Antennes op Acculaders.nl: dat zijn veelal WIFI antennes voor de combinatie met een laadapparaat. Zoals voor een EV laadstation of laadmodule van een bepaald merk. Sommige van onze WIFI antennes zijn ook te gebruiken als vervanging bij andere toepassingen.

U vindt hier onder andere externe antennes, als hulp voor een perfecte ontvangst. Tip: plaats de antenne vrij in de ruimte, des te beter de ontvangst, maar des te langer ook de accu meegaat.

Vind hier onder meer 2G en 3G GSM Antennes, internet dongles / mobiele modems geschikt voor vele MHz frequenties. De antenne kan voorzien zijn van een kabel, leverbaar in meerdere lengtes.

 

Lees meer
Filter uw producten


Charge Amps Wifi Antenne plus connector met kabel
Deze Charge Amps Wifi Antenne met aansluitkabel kunt u gebruiken als reserve antenne of als vervanging van uw antenne op uw Charge Amps Halo laadstation.
Aanbieding Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Deze Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne kunt u gebruiken voor uw Victron GX GSM internet dongle en zorgt ervoor dat u een goede verbinding heeft met het GSM netwerk. De eigen interne GSM antenne van de GX GSM schiet veelal te kort in bereik.

€37,95 €31,95

Informatie
Aanbieding Victron Active GPS Antenne
Victron Active GPS Antenne
De Victron Active GPS Antenne is nodig om een GPS signaal te ontvangen op de Victron GX GSM internet dongle. De GPS-ontvanger in de Victron GX GSM kan het ontvangen GPS signal doorgeven aan het systeem.

€37,95 €34,95

Informatie
Victron Externe antenne LoRaWAN Module
Deze externe antenne is bedoeld voor de LoRaWAN Module. De antenne heeft een 3 meter lange kabel. Deze externe antenne is met name van belang bij toepassing op locaties zoals in containers en grote gebouwen bijvoorbeeld.
Victron Zigbee naar USB converter
Met deze Victron Zigbee naar USB converter/ adapter converteert u seriële data naar draadloze communicatie en kunt u het aangesloten apparaat via Zigbee monitoren. De Zigbee to USB converter heeft een bereik van 1600 meter.
Aanbieding Victron Zigbee naar RS485 converter
Victron Zigbee naar RS485 converter
Met deze Victron Zigbee naar RS485 converter/ adapter converteert u seriële data naar draadloze communicatie en kunt u het aangesloten apparaat via Zigbee monitoren. De Zigbee to RS485 converter heeft een bereik van 1600 meter.

€151,95 €119,95

Informatie
Aanbieding Victron GX GSM 4G internet dongle
Victron GX GSM 4G internet dongle
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€278,95 €209,95

Informatie
Aanbieding Victron GlobalLink 520
Victron GlobalLink 520
De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen gedurende de eerste vijf jaar van gebruik.

€399,95 €219,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1