Poolklem / accupoolklem

Poolklem voor de accu: plus en min (+ en -) varianten. Hier online te koop, per stuk verkrijgbaar. Vind hier ook afdekkapjes voor de poolklemmen voor de min (-) accuklem dan wel plus (+) accuklem. Acculaders.nl heeft allerlei poolklemmen, ook de hoogwaardige corrosiebestendige negatieve accuklem (N) en plusklem (P). Vind hier accupoolklemmen M6, M8, M10, M12 en vele andere diameters schroefdraad, met en zonder vleugelmoer, accuklemmen voor DIN-SAE, dubbele en enkele varianten en ook zwaardere versies voor onder andere vrachtwagens. Daarnaast zijn ook accu poolklem adapters en adaptersets hier voorradig!

 

Lees meer
Filter uw producten


Accupool afdekkap voor accuklem rood plus
Deze accupool afdekkap is bedoeld voor het afdekken van een plus (+) accuklem met een vleugel/ kabelklem t.b.v. de aansluiting van de accukabel.
Accupool afdekkap voor accuklem zwart min
Deze accupool afdekkap is bedoeld voor het afdekken van een min (-) accuklem met een vleugel/ kabelklem t.b.v. de aansluiting van de accukabel.
Mastervolt Accuklem Min Type D met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu minklem. Op de accuklem staat de N en een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Mastervolt Accuklem Plus Type D met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige accu plusklem. Op de accuklem staat de P en een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem is.
Accupoolklem Min met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige negatieve accupoolklem M10. Op de accuklem staat een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Accupoolklem Plus met M6 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige positieve accupoolklem M6. Op de accuklem staat een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem of positieve accuklem is.
Accupoolklem Min met M6 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige negatieve accupoolklem M6. Op de accuklem staat een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Accupoolklem Plus met M10 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige positieve accupoolklem M10. Op de accuklem staat een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem of positieve accuklem is.
Accupoolklem Plus met M12 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige positieve accupoolklem M12. Op de accuklem staat een + vermeld om aan te geven dat dit een plusklem of positieve accuklem is.
Accupoolklem Min met M12 schroefdraad
Hoogwaardige corrosiebestendige negatieve accupoolklem M12. Op de accuklem staat een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Accupoolklem Min met M8 schroefdraad en vleugelmoer
Hoogwaardige corrosiebestendige negatieve accupoolklem met vleugelmoer. Op de accuklem staat een - vermeld om aan te geven dat dit een minklem of negatieve accuklem is.
Accupoolklem enkel 35-95mm² plus
Deze accuklem is geschikt voor de positieve (plus) DIN-accupool, ook wel 'standaard' DIN - SAE accupool genoemd. In deze accuklem kunt u de aangestripte kabel vastklemmen en maakt u een solide verbinding met uw accupool.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4