Zekering distributie / zekeringverdeeldoos

Een zekering distributie maakt het mogelijk om meerdere apparaten veilig af te zekeren. In een zekeringverdeeldoos zijn meerdere reservezekeringen te plaatsen.

Een zekering distributie / verdeeldoos is er bijvoorbeeld voor 4, 6 of 10 zekeringen. Zoals steekzekeringen voor in de auto, MEGA zekeringen en MIDI zekeringen. Een zekering distributie met led signalering waarschuwt via een lichtsignaal voor een doorgebrande ofwel defecte zekering. De afdekkap van zo'n zekeringverdeeldoos is meestal transparant, waardoor dit signaal direct te zien is. Vaak heeft deze accessoire ook extra posities voor reservezekeringen.

Er zijn distributiedozen voor zekeringen van verschillende ampèrages.

 

Lees meer
Filter uw producten


Zekering distributie 4 met led signalering
Deze zekering distributie 4 met led signalering kan 4 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De leds geven een doorgebrande zekering aan.
Zekering distributie 10 met led signalering
Deze zekering distributie 10 met led signalering kan 10 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De leds geven een doorgebrande zekering aan.
Zekering distributie 6 met led signalering + busbar
Deze zekeringdistributie 6 met led signalering kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De leds geven een doorgebrande zekering aan. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.
Zekering distributie 10 met led signalering + busbar
Deze zekeringdistributie 10 met led signalering kan 10 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De leds geven een doorgebrande zekering aan. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.
Zekering distributie 1 MEGA in 4 MIDI uit
Deze zekering distributie is bedoeld voor 1 MEGA zekering aan de input kant en 4 MIDI zekeringen aan de 4 uitgangen van de zekeringdistributie.
Steekzekeringhouder 6 stuks ATO met dubbele plus en centrale min
Deze steekzekeringhouder/ zekeringdistributie kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De centrale min kan als busbar dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit. Deze houder heeft 2 positieve aansluitingen.
Zekering distributie 10 met led signalering voor inbouw
Deze zekering distributie 10 met led signalering kan 10 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De leds geven een doorgebrande zekering aan. Deze verdeeldoos is bedoeld voor inbouw in een paneel of dashboard.
Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 6 steekzekeringen
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen.
Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 6 steekzekeringen + busbar
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.
Blue Sea Systems Zekeringkast voor 6 steekzekeringen
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 6 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen.
Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 12 steekzekeringen
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 12 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen.
Blue Sea Systems Zekeringdistributie voor 12 steekzekeringen + busbar
Deze zekeringdistributie van Blue Sea Systems kan 12 steekzekeringen/ autozekeringen onderbrengen. De busbar kan dienstdoen als verzamelpunt voor het negatieve circuit.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2