Amarew ChargeSmart Acculader

Acculaders uit de Amarew ChargeSmart serie zijn goedkoop in aanschaf. Hier lees je meer over dit vrij onbekende merk. Ook vertellen wij je welke acculaders van grotere en bekende merken corresponderen met de verschillende uitvoeringen van de ChargeSmart.

Amarew ChargeSmart betere acculaders

Inhoudsopgave

  1. Amarew: kenmerken van dit budgetmerk
  2. Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de Amarew ChargeSmart
  3. Voordelen van het kopen van een vergelijkbare lader
  4. Wel of niet een goedkope acculader van Amarew kopen?
  5. Eigenschappen van de 12V Amarew ChargeSmart 4A, 8A, 15A
  6. Tabel: productvergelijking Amarew ChargeSmart en Victron Blue Smart
  7. Reviews Acculaders.nl
  8. Daarom Acculaders.nl
  9. Kortom, slim: bekijk bij twijfel de alternatieven voor de Amarew ChargeSmart

>


Amarew: kenmerken van dit budgetmerk

Amarew maakt lithium acculaders voor 12V. De acculaders zijn er voor laadampèrages van 4A, 8A en 15A. Daarnaast produceert het merk verschillende fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. De laders en andere producten van Amarew staan bekend om de zeer lage prijs. Ze worden gemaakt vanuit de goedkopere fabrieken in het buitenland. Ook focust het merk zich op een aantrekkelijke vormgeving met een mooi lijnenspel.

Over Amarew acculaders en andere producten

De Amarew acculaders laden automatisch en stapsgewijs op. Functies zoals memory zijn ook bij deze goedkope modellen inbegrepen. De basic fluistermotoren (Amarew AM serie) zijn geschikt voor zoet en zout water, hebben een accu-indicator, telescopische helmstok en verstelbare diepteverstelling. De elektrische buitenboordmotoren (in de Amarew XM serie) zijn deels van robuust staal. Bovendien heeft de XM R variant een handig gashendel.

>


Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de Amarew ChargeSmart

Acculaders.nl verkoopt goede alternatieven voor de Amarew ChargeSmart acculaders. Die alternatieve laders in onze webshop zijn van grotere, bekende merken, zoals Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron. Ook hebben wij druppelladers en startboosters die corresponderen met de producten van Amarew. Ze zijn zeer zeker de moeite van het vergelijken waard: op prijs én kwaliteit.

Amarew maakt acculaders voor 12V. Daarnaast is het een producent van fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren. Het staat bekend om zijn lage prijzen en mooie uiterlijk.

>


Voordelen van het kopen van een vergelijkbare lader

Het voordeel van het kopen van een alternatief voor de Amarew ChargeSmart, zoals met laadcapaciteit van 4A, 8A en 15A? De acculaders en druppelladers op Acculaders.nl die corresponderen met de ChargeSmart van Amarew, bieden zekerheid als het gaat om kwaliteit. Een ander voordeel van die vergelijkbare laders is het uitgebreidere aantal functies. Bovendien zijn onze alternatieven krachtige laders, met eerlijke en kloppende informatie over het ampèrage. De laders zoals van Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron die we verkopen in plaats van de Amarew ChargeSmart, zijn bewezen krachtig, conform de beloofde capaciteit. En je koopt zeker een product dat verkocht mag worden binnen de EU.

>


Wel of niet een goedkope acculader van Amarew kopen?

Sta je voor de beslissing om wel of niet een Amarew acculader of druppellader te kopen? Mogelijk heb je dan eerst behoefte aan wat meer zekerheid, zeker gezien de lage prijs van het budgetmerk Amarew. Biedt die lader wel voldoende vermogen, precies volgens de specificaties? Past de lader bij de toepassing die je ervoor in gedachten had; het apparaat dat (snel en krachtig genoeg) moet worden opgeladen? Hoe lang gaat de ChargeSmart mee? Welke functionaliteiten zitten er eigenlijk op? En mis je dan – in de praktijk – niets?

Moet je dat merk wel nemen of geef je toch beter net iets meer uit, voor meer zekerheid?

Vergelijken vóór het kopen

Zorgvuldig vergelijken, kiezen en kopen. Voor wie dat wil, heeft Acculaders.nl bij elke specifieke Amarew 12V lader (4A, 8A, 15A) een concreet en goed alternatief. Zie de tabel.

>


Eigenschappen van de 12V Amarew ChargeSmart 4A, 8A, 15A

De 12 volts Amarew ChargeSmart met laadstroom van 4A, 8A of 15A heeft een fraai ontwerp. De ChargeSmart is geschikt voor het laden en druppelladen van loodaccu’s, AGM, Gel en Lithium varianten. Een memory functie is inbegrepen. De acculaders in deze serie zijn geschikt voor inbouw in boot of camper. Het laden gebeurt via een meerstappenproces. De IP-beschermingsclassificatie is IP65 en daarmee bestand tegen een krachtige waterstroom. Ze worden geleverd inclusief accuklemmen en zijn beveiligd tegen ompoling en kortsluiting.

>


Productvergelijking Amarew ChargeSmart en alternatief Victron Blue Smart

 

  AMAREW ACCULADER   ALTERNATIEF: VICTRON BLUE SMART  MEER INFO

 Amarew ChargeSmart 4A

 Victron Blue Smart IP65 12-4  BEKIJKEN
 Amarew ChargeSmart 8A

 
 Victron Blue Smart IP65 12-7

 
 Victron Blue Smart IP65 12-10 (iets krachtiger)

 
 BEKIJKEN


 BEKIJKEN

 Amarew ChargeSmart 15A

 
 Victron Blue Smart IP65 12-15

 
 Victron Blue Smart IP65 12-10 (iets kleiner)

 
 BEKIJKEN


 BEKIJKEN


Noot:
Victron is een ‘top-of-the-line’-merk. Met gemakkelijke bediening via een Victron app.
Dat is die paar euro méér in de meeste gevallen zeker waard!

 

 

>


Reviews Acculaders.nl

“Bestelling snel geleverd. Betrouwbare website.”
“Eerlijk. Goede prijs. Snel. En vriendelijke klantenservice.”
“Fijn telefonisch geholpen. Snelle levering zoals toegezegd.”
“Gunstige prijs, snel geleverd, goed verpakt.”
“Prima shop. Snelle levertijd. Duidelijke communicatie.”


Acculaders.nl reviews: een cijfer van bijna 10.

>


Daarom Acculaders.nl

Acculaders.nl bestaat sinds 2015. In onze webshop verkopen we opladers, druppelladers, startboosters en veel meer producten die gerelateerd zijn aan acculaden. Onze webshop heeft gedetailleerde kennis, biedt klantvriendelijk advies en zorgt voor snelle levertijden. Kies uit ons grote aanbod een gunstige aankoop. We denken ook altijd graag met je mee.

Naast zorgvuldige en complete productbeschrijvingen bieden we ook telefonische support.

Acculaders.nl staat bekend om de kwaliteitsmerken, waaronder meerdere budgetmerken. We bieden daarmee ook goede alternatieven voor (nog) onbekende merken die op het eerst oog minder zekerheid bieden. Behalve alternatieven voor Amarew acculaders hebben we ook alternatieven voor Benton (druppel)laders, Tacklife startboosters. En voor de laad- en startproducten van merken van de grote bouwmarkten. Altijd met een goede garantie.

>


Kortom, slim: bekijk bij twijfel de alternatieven voor de Amarew ChargeSmart

Twijfel je over het wel of niet kopen van een goedkope Amarew ChargeSmart acculader? Dan loont het de moeite om eerst ook de goed vergelijkbare producten te bekijken. Zoals die van merken als Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron. Op deze pagina vind je een tabel met specifieke producten die qua specificaties sterk lijken op de ChargeSmart. De genoemde alternatieven zijn compleet, van een groot en bekend merk, bieden veel functies en zijn kwalitatief sterk. En ze zijn niet of nauwelijks duurder, zéker als je ook even kijkt naar de meerwaarde en daarmee de – bewezen – sterke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

AMAREW CHARGESMART 12V / 4A, 8A, 15A > GOEDE ALTERNATIEVEN

 

Lees meer
Filter uw productenVictron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 DC stekker
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 CEE 7/17
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7
12V accu's tot ± 225Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€104,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/10
12V accu's tot ± 250Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/10 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€119,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/15
12V accu's tot ± 300Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/15 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€139,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1