Zekeringhouders

Zekeringhouders voor MEGA zekeringen, Zekeringhouders voor MIDI zekeringen, Zekeringhouders voor ANL zekeringen, zwevende zekeringhouders en meer...

Lees meer
Filter uw producten
Afdekkapje voor zekeringhouder Normoto
Afdekkapje voor de zekeringhouder Normoto (verticaal met kabelschoen). Beide producten zijn los te bestellen.
Zekeringhouder Normoto horizontaal met kabelschoen
Horizontale, stapelbare zekeringhouder Normoto met kabelschoen. Afmetingen: 6,3x0,8mm. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Zekeringhouder Ceramicoto bakelietschroef 1p incl. 8A zekering
Zwevende zekeringhouder Ceramicoto met schroef van bakeliet. Inclusief 1 zekering van 8A. Voor kabels tot 3mm2.
Telwin Afdekkap Zekering/ Fuse Cover
Deze afdekkap voor de zekering/ fuse cover van Telwin is gebruiken als vervangend onderdeel voor uw Telwin Dynamic, Telwin Sprinter of Telwin Doctor Start startbooster.
Zekeringhouder Normoto 1.5mm2 zwart met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 20A. Deze Normoto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 235 millimeter lang.
Zekeringhouder Normoto 6.3mm horizontaal inline tab
Degelijke, horizontale, stapelbare zekeringhouder Normoto maat 6,3 bij 0,8 mm voor inline verbindingen. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A. Met geïntegreerde montagebeugels.
Zekeringhouder Minioto 2.5mm2 rood met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. Deze Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 2.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is rood en de kabels zijn aan weerszijden 130 millimeter lang.
Zekeringhouder Minioto 1.5mm2 zwart met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. De Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 130 millimeter lang.
Zekeringhouder | 4 keramische zekeringen
Zekeringhouder voor vier keramische zekeringen. Met transparante afdekkap. Een keramische zekering is geschikt voor hogere stromen.
Zekeringhouder Maxi
Zwevende, inline zekeringhouder Maxi. Bestemd voor één maxi(OTO) steekzekering tot max. 25A. Met 5mm2 stevig draad. Knip deze kabel door en sluit de ene zijde aan op de voeding en de andere op het apparaat.
Telwin Zekeringhouder voor Alpine laders
Deze zekeringhouder voor Alpine laders is een vervangingsproduct voor een eventueel doorgebrande zekeringhouder op uw Alpine lader van Telwin.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5