Zekeringhouders

Zekeringhouders voor MEGA zekeringen, Zekeringhouders voor MIDI zekeringen, Zekeringhouders voor ANL zekeringen, zwevende zekeringhouders en meer... Een zekering die zijn werk doet om apparatuur te beschermen tegen overspanning en kortsluiting, moet ergens in het circuit tussen de stroomtoevoer en het apparaat een veilige plek hebben. De zekering moet je ook ergens in kunnen plaatsen. En van daaruit een doorgebrande zekering kunnen vervangen. Daarvoor is er de zekeringhouder.

Een zekeringhouder is afgestemd op het type zekering. Zo zijn er zekeringhouders voor MEGA zekeringen, voor MIDI zekeringen, voor ANL zekeringen en meer...

Veel soorten zekeringhouders

Het is niet verwonderlijk dat er veel soorten zekeringhouders zijn. Deze zijn op maat voor het type zekering zoals MEGA, MIDI, ANL en andere steekzekeringen en autozekeringen. Ze zijn gemaakt voor maximale voltages en ampèrages, voor specifieke maten elektrische kabels, bestand tegen maximum temperaturen en vocht. Ze zijn ook zo gemaakt dat alleen het betreffende type zekering erin past, en niet een ander type zekering die anders schade zou veroorzaken. Verder kunnen veel zekeringhouders een afdekkap hebben; modulair zijn voor aaneenschakeling met andere zekeringhouders; vast monteerbaar of in te bouwen zoals in een paneel of dashboard; LED-signalering hebben voor doorgebrande zekeringen; groter of kleiner zijn; verschillende inputs en outputs hebben; zwevend zijn; en verschillende maten hebben voor de aansluitingen aan de draadeinden. Zie ons aanbod.

 

Lees meer
Filter uw producten
Afdekkapje voor zekeringhouder Normoto
Afdekkapje voor de zekeringhouder Normoto (verticaal met kabelschoen). Beide producten zijn los te bestellen.
Zekeringhouder Normoto horizontaal met kabelschoen
Horizontale, stapelbare zekeringhouder Normoto met kabelschoen. Afmetingen: 6,3x0,8mm. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Zekeringhouder Ceramicoto bakelietschroef 1p incl. 8A zekering
Zwevende zekeringhouder Ceramicoto met schroef van bakeliet. Inclusief 1 zekering van 8A. Voor kabels tot 3mm2.
Telwin Afdekkap Zekering/ Fuse Cover
Deze afdekkap voor de zekering/ fuse cover van Telwin is gebruiken als vervangend onderdeel voor uw Telwin Dynamic, Telwin Sprinter of Telwin Doctor Start startbooster.
Zekeringhouder Normoto 1.5mm2 zwart met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 20A. Deze Normoto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 235 millimeter lang.
Zekeringhouder Normoto 6.3mm horizontaal inline tab
Degelijke, horizontale, stapelbare zekeringhouder Normoto maat 6,3 bij 0,8 mm voor inline verbindingen. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A. Met geïntegreerde montagebeugels.
Zekeringhouder Minioto 2.5mm2 rood met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. Deze Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 2.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is rood en de kabels zijn aan weerszijden 130 millimeter lang.
Zekeringhouder Minioto 1.5mm2 zwart met beschermkapje
Zekeringhouder / fuse holder met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. De Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 130 millimeter lang.
Zekeringhouder | 4 keramische zekeringen
Zekeringhouder voor vier keramische zekeringen. Met transparante afdekkap. Een keramische zekering is geschikt voor hogere stromen.
Steekzekeringhouder waterdicht
Deze waterdichte steekzekeringhouderis bedoeld voor steekzekeringen.
Zekeringhouder Minioto 1.5mm2 zwart met beschermkapje LP
Zekeringhouder / fuse holder (low profile) met transparant afdekkapje, voor Mini zekeringen tot 30A. De Minioto is geschikt voor kabeldiktes van 1.5 mm2. De kabelkleur van deze messing zekeringhouder is zwart en de kabels zijn aan weerszijden 130 mm lang.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5