Memory saver

Een memory saver bewaart de instellingen van toepassingen binnen de auto, wanneer de accu van die auto aan vervanging toe is. De interne accu van de memory saver onthoudt, bij het wisselen van de voertuig-accu, het programma van de boordcomputer met daarin de voorkeursinstellingen. Zoals bijvoorbeeld de persoonlijke voorkeuren van de berijder met betrekking tot de radio en media, navigatie en stand van de stoel(en).

Veel memory savers combineren de back-up geheugenfunctie met de functie van jumpstarter. Er zijn ook compacte memory savers op de markt. Bekijk de producten, de vaak uitgebreide mogelijkheden en de werking van elke afzonderlijke memory saver op deze pagina.

Besluit u er één te kopen, voor onze voordelige prijs? Dan komt deze zeer snel, zorgvuldig verpakt en met een betrouwbare verzendpartner aan bij uw woning, garage of (bedrijfs)werkplaats.

 

Lees meer
Filter uw producten
Telwin OBD II Memory Saver
Met de OBD II memory saver kan een accu vervangen worden zonder verlies van instellingen uit het geheugen van de apparatuur in het voertuig zoals radiogeheugen, de stoelinstellingen en andere voorkeursinstellingen.
Aanbieding GYS Memory Saver GYSpack OBD
GYS Memory Saver GYSpack OBD
Booster / Starthulp / Jumpstarter

De GYSpack OBD is speciaal ontworpen om het interne geheugen van uw voertuig te bewaren wanneer de accu afgekoppeld moet worden. Compleet geleverd, klaar voor gebruik. Ook aansluiting via sigarettenaanstekerplug mogelijk.

€119,95 €104,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1