Remote / afstandsbediening

Remote / afstandsbediening: vind hier producten op het gebied van remote en bedienen op afstand. Deze producten zijn gerelateerd aan acculaden en energienetwerken, van merken als Victron, Mastervolt en GYS. Voorbeelden zijn een AC remote control als afstandsbediening voor de sinusomvormer en een remote panel voor het uitlezen en programmeren van een BlueSolar laadcontroller. Maar ook een SmartRemote als fraai en overzichtelijk bedieningspaneel voor stationaire systemen en stroomsystemen van boten en voertuigen. Of denk aan een bedieningspaneel als afstandsbediening acculaders met GMDSS-bewakingsfuncties.

 

Lees meer
Filter uw producten
Mastervolt AC Master Remote Control
De Mastervolt AC Master Remote Control is een afstandsbediening voor het aan- of uitzetten van uw AC Master sinus­omvormer. Een duidelijke aan/uit indicator laat zien of de omvormer actief is of niet.
Victron Remote Panel voor BlueSolar PWM Pro
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar PWM Pro laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Victron Remote Panel voor BlueSolar regelaar DUO
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar DUO laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Mastervolt C4-RI Afstandsbediening/ Controlepaneel
De Mastervolt C4-RI is een afstandsbediening/ controlepaneel voor uw Mass Sine sinusomvormer. Op het paneel kunt u de status van de Mass Sine aflezen en u kunt de omvormer aan- en uitzetten.
Victron VE.Direct LoRaWan module
Met de Victron VE.Direct LoRaWan module kunt u informatie over Victron apparatuur, zoals uw batterijmonitor (BMV), Solar laadregelaar of Phoenix omvormer naar de Victron Remote Management (VRM Portal) portal sturen.

€104,95

Informatie
Mastervolt C3-RS Afstandsbediening/ Controlepaneel
De Mastervolt C3-RS is een afstandsbediening/ controlepaneel voor uw Mass acculader. Op het paneel kunt u de status van de Mass aflezen en met de draaiknop de stroomopname uit het net aanpassen.

€129,95

Informatie
CZone Draadloze afstandsbedienings kit
Complete CZone afstandsbediening voor vier 5A-kanalen zoals 701-MD en 720-MDO-batterijschakelaars, ankerlicht, navigatieverlichting en instapverlichting.

€179,95

Informatie
Victron GX GSM 3G internet dongle
De Victron GX GSM 3G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€249,95

Informatie
Victron GX GSM 4G internet dongle
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€279,95

Informatie
Victron Venus GX
De Victron Venus GX biedt u een intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen. Op de Venus GX kunnen o.a. aangesloten worden: Omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMV accumonitors, temperatuursensoren, tank sensoren en meer.

€299,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo GX
Victron Cerbo GX
De Victron Cerbo GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Blutooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€379,95 €309,95

Informatie
Victron Octo GX
De Victron Octo GX biedt een ultramoderne monitoring voor uw Victron systeem. De Octo GX is met name geschikt voor installaties met veel MPPT Solar laadregelaars omdat deze 10 VE.Direct-poorten heeft.

€395,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2