Remote / afstandsbediening

Remote / afstandsbediening: vind hier producten op het gebied van remote en bedienen op afstand. Deze producten zijn gerelateerd aan acculaden en energienetwerken, van merken als Victron, Mastervolt en GYS. Voorbeelden zijn een AC remote control als afstandsbediening voor de sinusomvormer en een remote panel voor het uitlezen en programmeren van een BlueSolar laadcontroller. Maar ook een SmartRemote als fraai en overzichtelijk bedieningspaneel voor stationaire systemen en stroomsystemen van boten en voertuigen. Of denk aan een bedieningspaneel als afstandsbediening acculaders met GMDSS-bewakingsfuncties.

 

Lees meer
Filter uw producten
Victron Remote Panel voor BlueSolar PWM Pro
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar PWM Pro laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Mastervolt AC Master Remote Control
De Mastervolt AC Master Remote Control is een afstandsbediening voor het aan- of uitzetten van uw AC Master sinus­omvormer. Een duidelijke aan/uit indicator laat zien of de omvormer actief is of niet.
Aanbieding Victron VE.Direct LoRaWan module
Victron VE.Direct LoRaWan module
Met de Victron VE.Direct LoRaWan module kunt u informatie over Victron apparatuur, zoals uw batterijmonitor (BMV), Solar laadregelaar of Phoenix omvormer naar de Victron Remote Management (VRM Portal) portal sturen.

€114,95 €89,95

Informatie
Mastervolt C4-RI Afstandsbediening/ Controlepaneel
De Mastervolt C4-RI is een afstandsbediening/ controlepaneel voor uw Mass Sine sinusomvormer. Op het paneel kunt u de status van de Mass Sine aflezen en u kunt de omvormer aan- en uitzetten.
Victron Remote Panel voor BlueSolar regelaar DUO
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar DUO laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
CZone Draadloze afstandsbedienings kit
Complete CZone afstandsbediening voor vier 5A-kanalen zoals 701-MD en 720-MDO-batterijschakelaars, ankerlicht, navigatieverlichting en instapverlichting.

€179,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo-S GX
Victron Cerbo-S GX
De Victron Cerbo-S GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal. Dit is de eenvoudigere Cerbo-variant!

€369,95 €199,95

Informatie
Aanbieding Victron GX GSM 4G internet dongle
Victron GX GSM 4G internet dongle
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€278,95 €209,95

Informatie
Aanbieding Victron GlobalLink 520
Victron GlobalLink 520
De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen gedurende de eerste vijf jaar van gebruik.

€399,95 €219,95

Informatie
Aanbieding Victron Cerbo GX
Victron Cerbo GX
De Victron Cerbo GX is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€265,95 €251,95

Informatie
Victron Venus GX
De Victron Venus GX biedt u een intuïtieve regeling en bewaking voor alle Victron-stroomsystemen. Op de Venus GX kunnen o.a. aangesloten worden: Omvormers, Multi's, Quattro's, MPPT-zonneladers, BMV accumonitors, temperatuursensoren, tank sensoren en meer.

€269,95

Informatie
Victron Cerbo GX MK2
De Victron Cerbo GX MK2 is hét communicatiecentrum voor volledige controle en maximalisatie van de prestaties van uw systeem, waar u ook bent. Connectie is mogelijk via Bluetooth met de VictronConnect-app of via Wifi met de VRM portal.

€331,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2