Energiemeters

Een energiemeter is een kWh meter: een stroommeter die het de verbruikte energie / elektriciteit bijhoudt gemeten in kilowattuur.

Een energiemeter helpt bewuster om te gaan met stroom, door te besparen op energieverbruik. Een energiemeter bevindt zich in de groepenkast / meterkast van een woning of bedrijfspand. Het is een vast onderdeel van de elektrische installatie.

Energiemeter kopen

Een energiemeter kopen? Acculaders.nl heeft goede en betaalbare energiemeters. Zowel voor 1 fasige als 3 fasige toepassingen. De stroommeters in deze shop zijn (tenzij anders vermeld) op voorraad. Wij kunnen u ook adviseren over de toepassing / installatie ervan. Alles voor acculaden én elektrische installaties is te vinden in deze webshop, met eigen, uitgebreid magazijn. Na uw bestelling dragen wij zorg voor een zorgvuldige verpakking en een snelle, betrouwbare verzending.

 

Lees meer
Filter uw producten


EMAT kWh meter 45A 1-fase Dinrail MID Gekeurd
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 1 fasig systeem tot 45A.
EMAT kWh meter 80A 3-fase Dinrail MID GEKEURD
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 3 fasig systeem tot 80A.
Aanbieding Victron Energiemeter ET112 - 1 fase
Victron Energiemeter ET112 - 1 fase
Deze Victron Energiemeter ET112 is eenfasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.

€101,95 €84,95

Informatie
Wallbox Power Meter 1 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 1 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.
CTEK Loadbalancing 3 fase voor CTEK Chargestorm laders
Met deze Loadbalancing module voegt u de loadbalancing functionaliteit toe aan uw CTEK Chargestorm lader. De lader houdt hiermee dan rekening met het overige verbruik in uw net en zorgt ervoor dat de auto maximaal snel opgeladen wordt.

€159,95

Informatie
Aanbieding Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 3 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€209,95 €169,00

Informatie
Aanbieding Victron Energiemeter ET340 - 3 fase
Victron Energiemeter ET340 - 3 fase
Deze Victron Energiemeter ET340 is driefasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.

€197,95 €170,95

Informatie
Victron Energiemeter EM24 3-fase
De Victron EM24 energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-gegevensweergave.

€224,95

Informatie
Victron Energiemeter EM24 3-fase - Ethernet
De EM24 energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-gegevensweergave.

€293,95

Informatie
Carlo Gavazzi EM24 DIN Energiemeter 3-fase - Ethernet
De Carlo Gavazzi EM24 energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-weergave.

€399,95

Informatie
Carlo Gavazzi EM24 Energiemeter Indirect DIN 3-fase - Ethernet
De Carlo Gavazzi EM24 indirecte energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-weergave.

€459,95

Informatie
Siemens kWh meter 65A 3-fase Dinrail
Met deze digitale kWh meter van Siemens kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Geschikt voor 3 fase tot 65A. Deze meter wordt ook gebruikt voor loadbalancing modules van Alfen.

€499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1