Energiemeters

Een energiemeter is een kWh meter: een stroommeter die het de verbruikte energie / elektriciteit bijhoudt gemeten in kilowattuur.

Een energiemeter helpt bewuster om te gaan met stroom, door te besparen op energieverbruik. Een energiemeter bevindt zich in de groepenkast / meterkast van een woning of bedrijfspand. Het is een vast onderdeel van de elektrische installatie.

Energiemeter kopen

Een energiemeter kopen? Acculaders.nl heeft goede en betaalbare energiemeters. Zowel voor 1 fasige als 3 fasige toepassingen. De stroommeters in deze shop zijn (tenzij anders vermeld) op voorraad. Wij kunnen u ook adviseren over de toepassing / installatie ervan. Alles voor acculaden én elektrische installaties is te vinden in deze webshop, met eigen, uitgebreid magazijn. Na uw bestelling dragen wij zorg voor een zorgvuldige verpakking en een snelle, betrouwbare verzending.

 

Lees meer
Filter uw producten

EMAT kWh meter 45A 1-fase Dinrail MID Gekeurd
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 1 fasig systeem tot 45A.
EMAT kWh meter 80A 3-fase Dinrail MID GEKEURD
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 3 fasig systeem tot 80A.
Victron Energiemeter ET112 - 1 fase
Deze Victron Energiemeter ET112 is eenfasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.
Ratio Kwh meter voor Ratio laadstation
Kwh meter - Let op: dit product is alleen bedoeld als uitbreiding op de Ratio laadstations waarbij het laadstation met dit product wordt uitgebreid met een eenvoudige cumulatieve energiemeter op de wandlader zelf.
Wallbox Power Meter 1 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 1 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€109,95

Informatie
Victron Energiemeter ET340 - 3 fase
Deze Victron Energiemeter ET340 is driefasig en kan gebruikt worden als Grid meter, het meten van de uitgang van een PV omvormer of het meten van de uitgang van een AC Genset.

€179,95

Informatie
Victron Energiemeter EM24 3-fase
De Victron EM24 energiemeter is een type EM24 DIN driefase-energiemeter. Deze energiemeter is geschikt voor maximaal 65A per fase en is gemakkelijk te bedienen met een joystick aan de voorzijde van het apparaat en LCD-gegevensweergave.

€199,95

Informatie
Wallbox Power Meter 3 fasig voor Power Boost
Met deze Wallbox Power Meter voor Power Boost 3 fasig maakt u van uw Wallbox laadstation een slim laadstation dat rekening houdt met het totale verbruik in de woning of op de zaak. De reststroom uit het net wordt gebruikt voor het laden van de auto.

€209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1