Communicatie | acculaden, accusystemen, energienetwerken en overige stroomconnecties

Communicatie vraagt ook bij acculaden, accusystemen, energienetwerken en overige stroomconnecties om kwaliteit en zuiverheid. Onder meer de volgende producten zijn ervoor gemaakt. Denk aan een Battery Management System (BMS). Communicatiekabels en synchronisatiekabels waaronder USB-kabels en kabels met vele andere soort connectoren. Accessoires voor bekende stroomnetwerken, -protocollen en/of databussen zoals het Controller Area Network (CAN), CANopen, CANbus, VE.Direct, Ve.can, BlueSolar, MasterBus en NMEA.

Op deze pagina's zijn daarnaast displays en controlepanelen te vinden - voor het aflezen van de systeemstatus van bijvoorbeeld een acculader, omvormer of solar controller. U vindt hier ook uiteenlopende interfacekabels en interface accessoires, connectoren, adapters / laadadapters, stekkers, schakelaars, verloopkabels, remote controls, kabel temperatuursensoren en andere sensoren.

Producten voor communicatie accu(laad)systemen en overige stroomnetwerken en -connecties

Zuivere kwaliteit van communicatie is een basisvoorwaarde voor een goede werking ervan. Voor elk doel waarvoor een koppeling, connectie of verbinding nodig is voor 'elektrisch' communiceren: Acculaders.nl heeft het geschikte product in huis. 

 

Lees meer