Solar producten | alles voor solar laden

Solar: bij dit begrip gaat het om zon en veelal specifiek om zonne-energie. Batterijen en accu's van elektrische apparaten opladen met zonnestroom? Op zoek naar een eenvoudige solar lader met klein zonnepaneel? Een uitgebreid solar systeem optuigen voor het opwekken van deze vorm van duurzame energie? Kijk in bijgaand assortiment, voor alle ingrediënten voor solar acculaden.

Zonnepanelen voor autonome systemen en bijhorende omvormers en solar laadregelaars behoren tot ons solar aanbod. We hebben alles voor veilig laden op zonne-energie, zonder overladen, met de juiste laadspanning, bovendien goed voor de accu levensduur. PWM laadregelaars en MPPT laadregelaars (Maximum Power Point Tracker voor maximaal vermogen uit het zonnepaneel) zijn hier verkrijgbaar voor 12V, 24V, 30V, 48V en zo goed als alle amperages.

Solar systeem benodigdheden

Een ESS systeem opbouwen om zelf opgewekte energie uit zonnepanelen op te slaan in een batterij? Om deze goedkopere stroom later in te kunnen zetten? De ingrediënten hiervoor zijn op Acculaders.nl voorhanden. Hetzelfde geldt voor onderdelen voor het monteren van één losse of meerdere zonnepanelen. Denk aan solar stekkers, snoeren, montagehoeken, kabels en méér.

TopSolar, Solara en Victron zijn enkele van de bekende merken die in deze acculaden webshop alom vertegenwoordigd zijn. Kortom, vind hier solar acculaders en druppelladers, solar accessoires, omvormers, panelen, laadregelaars en montagemateriaal. Solar toepassingen voor camper, caravan, boot, tuinhuis, strandhuis, camping én voor thuis- en bedrijfsgebruik.

 

Lees meer