Lithium jumpstarter/ startbooster

Een lithium jumpstarter is een portable jumpstarter met een interne lithium accu in het apparaat. Het voordeel van een lithium accu boven een conventionele accu is dat de lithium accu minder snel degenereert. Hierdoor behoud de lithium jumpstarter zijn startvermogen gedurende langere tijd.

Minder onderhoud nodig
De jumpstarter met interne lithium accu heeft minder onderhoud nodig dan een jumpstarter met een interne conventionele accu. Een conventionele accu zoals bijvoorbeeld een AGM accu heeft meer onderhoud nodig en degenereert ook sneller dan een lithium accu. Het gevolg is verlies van startvermogen en u bent eerder toe aan een vervangende jumpstarter.

Draagbaar en lichtgewicht
De jumpstarter/ startbooster met een interne lithium accu is lichter van gewicht en daarmee makkelijk draagbaar en makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld een dashboardkastje. Doordat u de jumpstarter makkelijker meeneemt is de kans groter dat u ook daadwerkelijk de jumpstarter meeneemt en zodoende is de kans minder groot dat u zonder staat als u een keer een startboost nodig heeft.

Booster/ boosterpack met lithium accu voor professioneel gebruik
Ook voor professioneel gebruik is de booster/ boosterpack met interne lithium accu prima geschikt. Ons advies hierbij is te kiezen voor een zwaarder model qua startvermogen. Extra startvermogen is altijd fijn en te weinig startvermogen is juist erg vervelend. Je weet als professional niet altijd vooraf wat voor voertuig gestart dient te worden. Een aanvullende tip voor de professional is te kiezen voor ofwel de grotere Telwin portable jumpstarters (de Drive Pro 12 of de Drive Pro 12/24 of de Startzilla) of die van Noco Genius (vanaf de GB40).

Startbooster voor dieselmotor
Voor een dieselmotor heeft een krachtiger startbooster nodig dan voor een benzine motor. Kies voor een dieselmotor altijd voor een startbooster/ jumpstarter van Noco Genius en dan vanaf model Noco Genius GB40 en hoger.


Lees meer
Filter uw producten
Aanbieding Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€109,95 €94,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 8 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
GYS Nomad Power 300 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 300 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€114,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€129,95 €119,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 400 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€149,95 €129,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€129,95

Informatie
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250
12V Lithium Jumpstarter

Met de Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 1250 is zelfs zo sterk dat u er een kleine auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1500
Alle soorten 12V accu's en USB

Met de Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1500 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 1500 is zelfs zo sterk dat u er een kleine auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

€154,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 9000
Alle soorten 12V accu's en USB

Met de Telwin powerbank Drive 9000 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 9000 is zelfs zo sterk dat u er een auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€189,95 €169,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3