Laadstation Mitsubishi

Een laadstation voor een Mitsubishi kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Mitsubishi. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Mitsubishi, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Mitsubishi één plug-in hybride auto: de Outlander. De Mitsubishi Outlander heeft ook een nieuwer model vanaf 2020. De Outlander is van een Type 1 naar Type 2 stekker gegaan. Daarnaast heeft Mitsubishi ook een volledig elektrische auto de i-MiEV.

  • De Mitsubishi Outlander PHEV (tot 2019) heeft een accu met een capaciteit van 12 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Mitsubishi i-MiEV heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf 2020) heeft een accu met een capaciteit van 13,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A

Laadstations voor Mitsubishi

  • De Mitsubishi Outlander PHEV (tot 2019) heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Mitsubishi Outlander i-MiEV heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf 2020) heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Mitsubishi en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer