Laadstation Mini Cooper

Een laadstation voor een Mini Cooper kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Mini (Cooper). Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto altijd op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Mini, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Zo heeft Mini één plug-in hybride auto: de Mini Cooper S E Countryman. Daarnaast heeft Mini Cooper een volledig elektrische auto de Mini Electric.

  • De Mini Cooper S E Countryman heeft een accu met een capaciteit van 7,7 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Mini Electric heeft een accu met een capaciteit van 32,6 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Mini Cooper

  • De Mini Cooper S E Countryman heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan als vermeld 1-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadstation Type 2, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Mini Electric heeft een Type 2 aansluiting aan autozijde en kan als vermeld 3-fasig laden met 16A. Hiervoor is een laadstation Type, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model Mini Cooper en u vindt de meest geschikte laadstations!

 

Lees meer