Verdeelrail

Met een verdeelrail kunt u overzichtelijk gelijkstroomdistributie maken. Een verdeelrail komt in vele verschillende soorten en maten en is zowel verkrijgbaar in een plus (+) als in een min (-) variant. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons assortiment aan verdeelrails. 

Lees meer
Filter uw producten

TS Fuse min verdeelrail zwart 500A max.
Deze koppelbare min (-) verdeelrail kan zekeringen aan tot 500A maximaal. Een verbindingsstrip van 2 wordt standaard meegeleverd. De verzekeringhouder is bedoeld voor MEGA zekering.
DC plus (+) verdeelrail met kap 2xM6 + 10xM4 Rood
Rode Plus (+) verdeelrail met afdekkap waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. Met 2 keer een M6 en 10 keer een M4 draadeind.
DC min (-) verdeelrail met kap 2xM6 + 10xM4 Zwart
Zwarte Min (-) verdeelrail met afdekkap waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. Met 2 keer een M6 en 10 keer een M4 draadeind.
DC min (-) verdeelrail 4xM10 + 3xM4 Zwart
Zwarte min (-) verdeelrail met afdekkap waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. Met 4 keer een M10 en 3 keer een M4 draadeind.
DC plus (+) verdeelrail 4xM10 + 3xM4 Rood
Rode plus (+) verdeelrail met afdekkap waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. Met 4 keer een M10 en 3 keer een M4 draadeind.
Victron DC Dubbel Verdeelpunt Set Zwart/Rood M8
Victron DC dubbel verdeelpunt, set van zwart en rood verdeelpunt met M8 aansluitingen. De glasvezelversterkte nylon behuizing met heavy-duty aansluitbouten (M8) zorgt voor kwaliteit en duurzaamheid.
DC verdeelrail met kap 4xM10 (+) + 4xM8 (-) + 6xM4 Geel
Verdeelrail met gele afdekkap waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. Met 4 keer een M10 (+), 4 x een M8 (-) en 6x een M4 draadeind.
DC verdeelrail 125A 1m
DC verdeelrail waarmee u overzichtelijk gelijkstroomdistributie kunt maken. De rail heeft een lengte van 1 meter met 40 keer een M8 draadeind.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1