Varta accu opladen / onderhoudsladen met deze acculaders

Een oplader voor Varta? Voor de accu Varta Blue Dynamic, Varta Blue Dynamic EFB, Varta Silver Dynamic, Varta Silver Dynamic AGM, Varta Silver Dynamic Auxiliary, Varta Classic of Varta Black Dynamic? Zie deze acculaders en druppelladers. De beste laders voor een Varta accu.

Varta is een vertrouwd merk accu, voor de stroomvoorziening van uiteenlopende voertuigen. Accu's zoals de VARTA Black, VARTA Blue en VARTA Silver zijn er voor auto's, motors, boten en campers. Zoekt u voor één of meerdere van deze Varta batterijen een oplader? Dan heeft Acculaders.nl deze voor u paraat.

Varta Silver Dynamic AGM

Deze accu is geschikt voor alle auto's met start-stopsysteem. De Varta Silver Dynamic AGM is een sterke accu die bestand is tegen zwaardere belasting: zoals bij extremere weersomstandigheden, meerdere accessoires die er op 'draaien' of omdat het voertuig zelf tot de zwaardere behoort. Zo'n 8 op de 10 nieuwe auto's met start-stoptechnologie en AGM heeft dit type accu.

Een AGM accu opladen vereist een hoger laadvoltage dan het laden van een conventionele accu (natte accu, gel accu of andere soort loodzuur accu). Dat voltage is echt van belang om de accu steeds goed vol te krijgen. Acculaders die niet specifiek geschikt zijn voor het laden van AGM accu’s zorgen ervoor dat uw accu nooit helemaal vol raakt en dat is op termijn slecht voor de accu. Voor het beste onderhoud van uw Varta AGM accu adviseren wij altijd een lader te kiezen van CTEK, Optimate of Victron. Deze merken acculaders zijn zeer geschikt voor het laden van AGM accu’s. Zie de acculaders van CTEK, Optimate en Victron

Varta Silver Dynamic

De Varta Silver Dynamic accu bevindt zich in veel niet-start-stop voertuigen met veel accessoires. De accu is gemaakt voor een optimaal startvermogen, ook voor meerdere apparatuur (accessoires van de auto) tegelijk. Het startvermogen van de Silver Dynamic is tot 15 procent hoger dan de Varta Blue kan leveren.

Varta Blue Dynamic EFB

De Varta Blue Dynamic EFB is er voor nog hogere energiebehoeften, voor auto's met start-stopsysteem. EFB staat voor Enhanced Flooded Battery en dit type accu staat erom bekend extra lang mee te gaan in vergelijking tot een conventionele accu. De levensduur is twee keer zo lang.

Varta Blue Dynamic

De VARTA Blue Dynamic accu is er voor auto's met een gemiddelde stroombehoefte. Voor auto's met een standaarduitrusting en zonder start-stop is dit een voordelige optie. Deze accu levert nog altijd een tot 25 procent hoger startvermogen dan de Varta Black.

Varta Black Dynamic

Een auto van vóór 2000? Dan is de Varta Black Dynamic een betrouwbare en onderhoudsvrije optie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een onderhoudsvrije accu (klik hier als u meer wilt lezen over onderhoudsvrije accu’s) gestoeld op de nieuwste technologieën, toegepast op auto's met conventionele stroomvereisten.

Varta Silver Dynamic Auxiliary

Gemaakt voor het dubbele batterijsysteem. De Silver Dynamic Auxiliary accu van Varta heeft elektrische componenten en is er voor auto's met een verbrandingsmotor en twee batterijen: een gewone 12 volt-startbatterij en een hulpbatterij. 

Varta Classic

De Varta Classic is er voor klassieke auto’s. Een exclusieve, handgemaakte, originele batterij.

 

Bron / meer informatie: website VARTA.


Acculader voor Varta

De Varta accu van topkwaliteit wilt u natuurlijk op de beste manier opladen. Goed opladen maar óók goed onderhoudsladen van uw Varta accu verlengt de levensduur van uw accu aanzienlijk. Het juiste laadvoltage en het juiste voltage tijdens de absorptiefase en druppelladen is van groot belang om ervoor te zorgen dan uw accu én goed vol raakt én goed van kwaliteit blijft. In onderstaande categorie tonen we u alleen de echt geschikte acculaders voor uw Varta accu. Zoekt u dus een goede acculader/ druppellader voor uw Varta accu? Bekijk dan het onderstaande aanbod aan laders. We tonen zowel 12V laders als 24V laders (selecteer via het filter).

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De MXS 5.0 is een geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah.

€89,95 €74,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate 4
Tecmate Optimate 4
12V accu's tot ± 50 Ah

Optimate 4 Dual program, of kortweg Optimate 4 is de ultieme alles-in-één acculader om thuis uw 12 V-accu te onderhouden. De verbeterde Optimate 4 initialiseert, diagnostiseert, herstelt, laadt, test en onderhoudt uw accu.

€69,95 €64,95

Informatie
CTEK MXS 7.0 (12V / 7A)
12V accu's tot ± 150 Ah
onderhoud tot ± 225 Ah


De MXS 7.0 is ideaal voor het opladen van grotere accu’s zoals in caravans, recreatievoertuigen en auto’s. Het is de perfecte universele 12V lader. De MXS 7.0 heeft tevens een supply (voeding) functie.

€134,95

Informatie
Aanbieding Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (3)
Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (3)
12V accu's tot ± 175Ah

De Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/15 (3) is een intelligente acculader met een laadvermogen van 15A. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone. Op deze lader kunnen 3 accu's aangesloten worden.

€169,95 €151,95

Informatie
CTEK MXS 10 (12V / 10A)
12V accu's tot ± 200 Ah
onderhoud tot ± 300 Ah


De MXS 10 is een geavanceerde lader. Hij is ideaal voor professioneel gebruik en perfect voor werkplaatsen, caravans, recreatievoertuigen, boten of auto’s. De MXS 10 is uitstekend geschikt om een breed scala aan accuproblemen op te lossen.

€174,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7
12V accu's tot ± 225Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/7 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€109,95

Informatie
Aanbieding CTEK MXS 5.0 Test & Charge (12V / 0,8A - 5A)
CTEK MXS 5.0 Test & Charge (12V / 0,8A - 5A)
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De MXS 5.0 TEST&CHARGE is zowel een geavanceerde processorgestuurde acculader als een testsysteem voor accu's en alternators. Het is de ultieme oplossing om accu's te testen, op te laden en te onderhouden.

€125,00 €109,95

Informatie
Tecmate Optimate 4 CAN-bus edition
12V accu's tot ± 75 Ah

Optimate 4 Dual program CAN-bus edition is de ultieme alles-in-één acculader voor uw 12 V-accu. De Optimate 4 is uitgerust met een DUAL PROGRAM dat initialiseert, diagnostiseert, herstelt, laadt en onderhoudt.
Aanbieding Noco Genius 1 Acculader/ Druppellader
Noco Genius 1 Acculader/ Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 30 Ah

De Noco Genius 1 acculader/ druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De Genius 1 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.

€54,95 €44,95

Informatie
CTEK MXT14 (24V / 14A)
24V accu's tot ± 300 Ah
onderhoud tot ± 500 Ah


De MXT 14 is een professionele 24V lader. Hij is ontwikkeld voor commerciële voertuigen met zwaar belaste accu’s en hij is zodoende ideaal voor bussen, vrachtwagens en CV-werkplaatsen.

€299,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius 5 Acculader/ Druppellader
Noco Genius 5 Acculader/ Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 120 Ah

De Noco Genius 5 acculader/ druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 10Ah tot en met 120Ah. De Genius 5 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.

€109,95 €94,95

Informatie
Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/20 (3)
12V accu's tot ± 230Ah

De Victron Blue Smart IP22 Acculader 12/20 (3) is een intelligente acculader met een laadvermogen van 20A. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone. Op deze lader kunnen 3 accu's aangesloten worden.

€179,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 7