MP3 opladers

MP3 opladers van merken zoals Apple en Samsung. Vind ze in dit overzicht. Een oplader voor een MP3-speler kopen? Kies één van bijgaande USB- en andere laders. Vaak zijn ze ook universeel, of in elk geval voor veel vergelijkbare apparaten te gebruiken. Zoals voor de smartphone, eReader en PDA.

'MP3' staat formeel voor MPEG-1 (of MPEG-2) Audio Layer III. Het is een techniek om geluid te comprimeren. De tonen die een mens in principe niet waarneemt, worden hierbij weggelaten. Bij een muziekbestand in MP3-formaat is het bestandsformaat hierdoor lager. Dat betekent dus ook dat de opslag ervan op een geluidsdrager minder ruimte in beslag neemt.

 

Lees meer
Filter uw producten

Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
HTC USB-C snellader 2,5A - Zwart
Lichtgewicht HTC snellader voor (in elk geval) HTC U Play, HTC U Ultra en HTC 10 apparaten. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug voor in het betreffende HTC apparaat. Max. laadvermogen: 12,5W.
Apple USB adapter 5W Wit
Losse, ultra compacte, Apple universele AC adapter 5V/1A (5W). Geschikt voor gebruik in combinatie met een USB kabel. Lichtnetadapter geschikt voor elk model Apple Watch, iPhone, iPad of iPod. Mini adapter met USB-A uitgang.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1