Minioto Low Profile Zekeringen

Deze Minioto Low Profile zekering wordt gebruikt in Japanse, Europese en Koreaanse voertuigen. Het is een trage en veilige zekering.

Lees meer
Filter uw producten

Minioto Zekering 2A Grijs
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze grijze variant is 2A.
Minioto Zekering 25A Wit
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze witte variant is 25A.
Minioto Zekering 15A Blauw
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze blauwe variant is 15A.
Mikroto Zekering 25A Wit
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze witte variant is 25A.
Mikroto Zekering 15A Blauw
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze blauwe variant is 15A.
Mikroto Zekering 7,5A Bruin
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze bruine variant is 7,5A.
Mikroto Zekering 5A Geelbruin
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze geelbruine variant is 5A.
Mikroto Zekering 20A Geel
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze gele variant is 20A.
Mikroto Zekering 10A Rood
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze rode variant is 10A.
Mikroto Zekering 30A Groen
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze groene variant is 30A.
Minioto Zekering 7,5A Bruin
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze bruine variant is 7,5A.
Minioto Zekering 3A Paars
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze paarse variant is 3A.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5