Walstroom accessoires: stekker, inlet, outlet, contactdoos & overig

Walstroom accessoires. Walstroom stekker, inlet, outlet, contactdoos & overig. Zie ook: Walstroom kabels en walstroom netwerkaccessoires. Walstroom stekkers, clips, inlets, outlets, wandcontactdozen, splitterkabels, elektrische kasten... Alles voor het aanleggen van een stroomnetwerk aan wal.

 

Lees meer
Filter uw producten


Ratio Dok clip voor walstroomkabels (10mm clip)
Ratio clip met 10mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G2,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Deze railklem van Ratio is gemaakt om 16A walstroomkabel(s) een veilige plek te geven. De vaak lange kabels slingeren dankzij deze clips niet over het dek of over het dok. Heel eenvoudig te gebruiken. U ontvangt bij deze bestelling een setje van 6 stuks.
Ratio Walstroom draagtas
Walstroomkabels, verlengsnoeren, interne kabels en andere accessoires voor het walstroomsysteem: deze tas zorgt ervoor dat u al deze benodigdheden voor het verkrijgen van stroom voor uw boot netjes en makkelijk kunt vervoeren.
Marinco Walstroom invoer/inlet Contour 16A kunststof NEMA
Voorgevormde Marinco walstroominlet van sterk polyester. Voor boot, camper of caravan, als 16A/230V invoer. Met waterdichte, stabiele Easy Lock, voor eenvoudige en IP56 geïsoleerde sluiting. Inlet / wandcontactdoos bestemd voor walstroomkabels.
Aanbieding Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.

€34,95 €29,95

Informatie
Aanbieding Ratio Wandcontactdoos dubbelvoudig 16A | IP55
Ratio Wandcontactdoos dubbelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: dubbelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.

€39,95 €34,95

Informatie
Aanbieding Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig zwart 16A
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig zwart 16A
Zwarte Schuko outlet FLUSH: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als vast onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A.

€39,95 €34,95

Informatie
Aanbieding Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig wit 16A
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig wit 16A
Witte Schuko outlet FLUSH: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als vast onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A.

€39,95 €34,95

Informatie
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof
Deze Ratio kunststof walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.
Aanbieding Ratio Walstroom stekker CE 16A
Ratio Walstroom stekker CE 16A
Deze Ratio Walstroom CE stekker van 16A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.

€64,95 €42,95

Informatie
Aanbieding Ratio Walstroom invoer/ inlet 16A kunststof - verchroomd
Ratio Walstroom invoer/ inlet 16A kunststof - verchroomd
Deze Ratio kunststof verchroomde walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 230V invoer. De inlet/ invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.

€49,95 €44,95

Informatie
DEFA Wandcontactdoos Zwart
Zwarte wandcontactdoos van het merk DEFA voor het aansluiten van een apparaat met een schuko-stekker in een vaar- of voertuig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4