Walstroom accessoires: stekker, inlet, outlet, contactdoos & overig

Walstroom accessoires. Walstroom stekker, inlet, outlet, contactdoos & overig. Zie ook: Walstroom kabels en walstroom netwerkaccessoires. Walstroom stekkers, clips, inlets, outlets, wandcontactdozen, splitterkabels, elektrische kasten... Alles voor het aanleggen van een stroomnetwerk aan wal.

 

Lees meer
Filter uw producten


Ratio Dok clip voor walstroomkabels (10mm clip)
Ratio clip met 10mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G2,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Dok clip voor walstroomkabels (8mm clip)
Ratio clip met 8mm opening voor bevestiging op de dokrand, om walstroomkabels een veilige plek te geven. De clip plaatst u met behulp van RVS bevestigingsschroeven. Geschikt voor onder meer het Ratio snoer H07BQ-F 3G1,50mm². Setje van 6 stuks.
Ratio Rail clip voor walstroomkabels 16A snoer
Deze railklem van Ratio is gemaakt om 16A walstroomkabel(s) een veilige plek te geven. De vaak lange kabels slingeren dankzij deze clips niet over het dek of over het dok. Heel eenvoudig te gebruiken. U ontvangt bij deze bestelling een setje van 6 stuks.
SIROX Geaarde Verloopstekker 90 graden - 2P + Aarde - 16A 230V
Met deze SIROX geaarde verloopstekker in een hoek van 90 graden kunt u een blauwe CEE stekker aansluiten op een standaard schuko stopcontact.
Ratio Walstroom draagtas
Walstroomkabels, verlengsnoeren, interne kabels en andere accessoires voor het walstroomsysteem: deze tas zorgt ervoor dat u al deze benodigdheden voor het verkrijgen van stroom voor uw boot netjes en makkelijk kunt vervoeren.
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.
Ratio Walstroom stekker CE 16A
Deze Ratio Walstroom CE stekker van 16A is bedoeld om aan de zijde van het voertuig of vaartuig een aansluiting te kunnen maken met de walstroom inlet van het voertuig of vaartuig. De stekker wordt geschroefd op de kabel.
Ratio Walstroom invoer/inlet 16A kunststof
Deze Ratio kunststof walstroominlet is te gebruiken voor uw boot, camper of caravan als 16A/230V invoer. Met waterdichte bajonet sluiting. De inlet/invoer is alleen te gebruiken met daarvoor bestemde walstroomkabels.
Ratio Wandcontactdoos dubbelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: dubbelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig zwart 16A
Zwarte Schuko outlet FLUSH: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als vast onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A.
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig wit 16A
Witte Schuko outlet FLUSH: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als vast onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A.
DEFA Wandcontactdoos Zwart
Zwarte wandcontactdoos van het merk DEFA voor het aansluiten van een apparaat met een schuko-stekker in een vaar- of voertuig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4