Walstroomkabels/ verlengkabels

Deze categorie toont u walstroomkabels en verlengkabels waarmee u uw boot, voertuig, caravan, camper of machine kunt aansluiten aan de walstroom/ 230V stroomnet. Met deze verlengkabels kunt u ook meer flexibiliteit creëren als het gaat om parkeren of aanleggen van uw vaartuig of voertuig ten opzichte van het laadpunt.

Adapters en verlopen
We hebben ook alle soorten van adapters en verlopen die u kunt gebruiken in combinatie met uw walstroomkabel of verlengkabel. Klik hier voor onze adapters en verlopen.

Lees meer
Filter uw productenWalstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 10 meter 16A
10 meter CEE verlengsnoer

Walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 10 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.
Walstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 20 meter 16A
10 meter CEE verlengsnoer

Walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 20 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.
DEFA PlugIn Verlengkabel 2M Zwart
Zwarte, 2 meter lange verlengkabel van Defa. Deze kabel wordt gebruikt voor de aansluiting van motor- en interieurverwarming. Max. belasting is 16A/250V.
Walstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 30 meter 16A
30 meter CEE verlengsnoer

Walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 30 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.
DEFA MiniPlug Walstroomkabelset 2,5 meter 16A + chassis
Een complete DEFA walstroomkabelset met een walstroomkabel van 2,5 meter en een aansluitkabel van 1,5 meter met aan één zijde een chassisdeel en aan de andere zijde een 250V stekker. Inclusief montagemateriaal.
Mastervolt Walstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 15 meter 16A
15 meter CEE verlengsnoer

Mastervolt walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 15 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.

€129,95

Informatie
Walstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 50 meter 16A
50 meter CEE verlengsnoer

Walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 50 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.

€134,95

Informatie
DEFA MiniPlug Walstroomkabelset 5 meter 16A + chassis
Een complete DEFA walstroomkabelset met een walstroomkabel van 5 meter en een aansluitkabel van 1,5 meter met aan één zijde een chassisdeel en aan de andere zijde een 250V stekker. Inclusief montagemateriaal.

€139,95

Informatie
Ratio Walstroomkabel 15 meter 16A
Ratio Walstroomkabel van 15 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere zijde een zwarte 230V stekker. Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op de bijbehorende RVS of kunststof walstroom inlet.

€159,95

Informatie
Mastervolt Walstroomkabel 15 meter - 16A - Groen-blauw
Mastervolt Walstroomkabel van 15 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere zijde een zwarte 230V stekker. Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op de bijbehorende RVS of kunststof walstroom inlet.

€179,95

Informatie
Mastervolt Walstroomkabel/ verlengkabel CEE-CEE 25 meter 16A
25 meter CEE verlengsnoer

Mastervolt walstroomkabel/ netstroomkabel/ verlengkabel van 25 meter met aan beide zijden een blauwe CEE stekker (mannetje en vrouwtje). Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op CEE walstroom/ netstroom aansluitingen.

€189,95

Informatie
Ratio Walstroomkabel 15 meter 32A
Ratio Walstroomkabel van 15 meter met aan een zijde een blauwe CEE stekker en aan de andere zijde een zwarte 230V stekker. Deze kabel is geschikt is voor aansluiting op de bijbehorende RVS of kunststof walstroom inlet.

€189,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2