Camper elektra systemen

Welke elektra is nodig voor een tot camper omgebouwde bestelauto? Kies op deze pagina het type (merk en model) bestelwagen en lees over de bijbehorende elektra voor de off-grid stroomvoorziening. Ook informeren we u over de zonnepanelen en aanverwante solar producten voor een stroomsysteem van een camperbus.

Zelf een bestelbus ombouwen naar een kampeerwagen? Er zijn bedrijven die hierbij kunnen assisteren; met een ombouwpakket inclusief handleiding, ontwerp, materiaal, isolatie en afwerkingsmateriaal. Voor de aanschaf, informatie en advies over de bijbehorende elektra is er Acculaders.nl. Wij hebben de elektra en bijbehorende accessoires voor het ombouwen van een bestelwagen naar een camper, evenals de zonnepanelen en toebehoren.

Off-grid elektra voor camperbus

Het stroomsysteem in zo'n kampeerwagen is feitelijk off-grid. De energievoorziening in de camper is onafhankelijk van een vast stroomnet. Zonnepanelen zorgen voor de energie. Via de laadregelaar komt deze stroom in een opslagaccu (accessoire-accu) zoals een 12V accu. Deze voedt rechtstreeks de 12V toepassingen, terwijl voor de stroom van 230V apparaten er nog een (230V) omvormer tussen komt. Onderweg, tijdens het rijden, kunt u laden met een DC-DC lader.

Kies merk en model bestelwagen

Kies model bestelauto / camper en lees verdere info over de verschillende elektra-componenten; zoals hierboven genoemd én aanvullende producten. We hebben al deze camper elektra, voornamelijk van het merk Victron, op voorraad, evenals de bijbehorende accessoires zoals kabels, zekeringen en zekeringhouders. Acculaders.nl kan de elektra-componenten die bij een andere aanbieder niet, niet compleet en/of niet snel te verkrijgen zijn, wél uit voorraad leveren.

 

Lees meer