Kabelsplitters

Een kabelsplitter. De naam zegt het al. Ze bieden ten opzichte van één ingang meerdere uitgangen, voor verdere verdeling van de bekabeling. Kabelsplitters zoals T-splitters, Y-splitters - in diverse uitvoeringen, afmetingen, voor verschillende amperages en voltages - staan hier verzameld. Met een splitter kan ook de connectie worden gemaakt tussen male en female, beide kanten uit. En de splitter kan ook dienst doen als adapter, door er verschillende typen aansluitingen met elkaar mee te verbinden.

Acculaders.nl biedt onder meer splitters voor zonnepanelen: deze maken het mogelijk om meerdere zonnepanelen aan te sluiten op één regelaar.

Lees meer
Filter uw producten

Ratio Prolink T-Splitter (1:2)
Deze Ratio Prolink T-Splitter bestaat uit een mannelijke Prolink aansluiting en 2 vrouwelijke Prolink aansluitingen. Deze splitter is geschikt voor maximaal 16A bij maximaal 250V.
Solinq Solar Y-splitter male naar female
In combinatie met de female naar male splitter kunt u twee zonnepanelen of strings (in serie geschakeld) van zonnepanelen, op 1 regelaar aansluiten. U heeft voor deze parallelle schakeling dus altijd 2 Y-splitters nodig.
Solinq Solar Y-splitter female naar male
In combinatie met de male naar female splitter kunt u twee zonnepanelen of strings (in serie geschakeld) van zonnepanelen, op 1 regelaar aansluiten. U heeft voor deze parallelle schakeling dus altijd 2 Y-splitters nodig.
Aanbieding Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Ratio Splitter 1:3 voor AC16 Power System
Kabelsplitter voor het Ratio Electric AC16 Power System. Met één ingang voor drie uitgangen voor verdere verdeling via de interne kabels. Geschikt voor 16A kabels.

€24,95 €19,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1