kWh meters

Een kWh meter is een energiemeter. De kWh meter geeft inzicht in het energieverbruik. Synoniemen zijn stroommeter, kilowattuurmeter of elektriciteitsmeter.

Een KwH meter helpt bewuster om te gaan met energie, door te besparen op stroomverbruik. Een energiemeter bevindt zich in de groepenkast / meterkast van een woning of bedrijfspand. Het is een vast onderdeel van de stroominstallatie.

KwH meter kopen

Een kWh meter kopen? Acculaders.nl heeft goede en betaalbare kWh meters. Zowel voor 1 fasige als 3 fasige toepassingen. De energiemeters in deze shop zijn (tenzij anders vermeld) op voorraad. Wij kunnen u ook adviseren over de toepassing / installatie ervan. Alles voor acculaden én elektrische installaties is te vinden in deze webshop, met eigen, uitgebreid magazijn. Na uw bestelling dragen wij zorg voor een zorgvuldige verpakking en een snelle, betrouwbare verzending.

 

Lees meer
EMAT kWh meter 45A 1-fase Dinrail MID Gekeurd
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 1 fasig systeem tot 45A.
EMAT kWh meter 80A 3-fase Dinrail MID GEKEURD
Met deze digitale kWh meter kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor een 3 fasig systeem tot 80A.
Eastron kWh meter SDM630-Modbus V2 100A 3-fase afname/ teruglevering
Met deze digitale kWh meter van Eastron kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Deze energiemeter is geschikt voor het meten van afname en teruglevering een 3 fasig systeem tot 100A.

€144,95

Informatie
Siemens kWh meter 65A 3-fase Dinrail
Met deze digitale kWh meter van Siemens kunt u het verbruik meten over een bepaalde groep of over het totale energieverbruik in het net. Geschikt voor 3 fase tot 65A. Deze meter wordt ook gebruikt voor loadbalancing modules van Alfen.

€499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1