Betaalmethoden

Op Acculaders.nl kunt u uw acculaders op verschillende manieren betalen: iDeal, Paypal (incl. creditcard) of overboeken. Op welke manier u betaalt, beslist u zelf. 

Wij werken samen met Mollie voor de afhandeling van alle betalingen. Mollie is een zogeheten 'payment provider' die de betalingen verzorgt voor een groot deel van alle webshops in Nederland. Mollie zorgt er ook op Acculaders.nl voor dat alle betaalverkeer via onze site volledig veilig en transparant gebeurt. 

U kunt ook rechtstreeks via Paypal betalen. En creditcardbetalingen kunnen ook via Paypal uitgevoerd worden. Als u op de betaalpagina komt tijdens uw bestelling dan geven de iconen duidelijk aan welke betaalmethoden via welke provider (Mollie of Paypal) aangeboden worden.

P.S. Ondernemer in België of ander EU-land? Plaatst u een bestelling op Fietsparadijs.com? Dan is sprake van een intracommunautaire levering, belast met 0% btw.

Op het moment dat u een acculader heeft geselecteerd, plaatst u deze in de winkelwagen en klikt u op 'bestelling afronden'. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, kunt u kiezen uit de volgende betaalopties:

-Online Betalen (direct afrekenen)
-Betalen binnen 14 dagen na ontvangst 

(De mogelijkheid om achteraf te betalen is op dit moment alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten)

Als u zelf het bedrag wilt overboeken of als u betaalt via iDeal, Paypal of èM! kunt u onze standaard betaalmethode selecteren: 'Online Betalen'. Mocht u graag achteraf willen betalen dan is dat natuurlijk mogelijk: Selecteert u in dat geval 'Betalen binnen 14 dagen'. Hieronder hebben we iedere betaalmethode uitgelegd. Leest u dit alstublieft goed door voordat u een methode kiest:

iDeal  (Online Betalen - Gratis)
U selecteert de betaalmethode 'Online Betalen' en klikt op 'volgende stap'. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op 'plaats bestelling'. Nu leiden wij u automatisch naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, waar u kunt inloggen op de voor u vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u vervolgens middels iDeal de betaling voldoen. 

Paypal (inclusief creditcardbetalingen)  (Online Betalen - Gratis)
U selecteert de betaalmethode 'Online Betalen' en klikt op 'volgende stap'. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op 'plaats bestelling'. Nu leiden wij u automatisch naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, waar u kunt inloggen op de voor u vertrouwde internetomgeving van Paypal. Hier kunt u vervolgens middels uw Paypal-rekening of met uw creditcard de betaling voldoen. Voor Paypal-betalingen rekenen we 2 euro extra kosten vanwege de door Paypal extra opgelegde kosten aan ons als webshop. 

Achteraf betalen via Riverty
Riverty – Digitale Factuur (Nederland) Riverty voert voor Acculaders.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Acculaders.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via Riverty. Bent u al bekend bij Riverty kunt u betalen tot een bedrag van € 500. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Noot: Riverty is alleen mogelijk voor particulieren, en in combinatie met afhalen in Beverwijk of levering thuis (of werk of bijvoorbeeld vakantieadres). Helaas niet (!) in combinatie met een PostNL locatie.

Overboeken  (Online Betalen - Gratis)
U selecteert de betaalmethode 'Online Betalen' en klikt op 'volgende stap'. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op 'plaats bestelling'. Nadat u heeft besteld, krijgt u een e-mail met daarin de bankgegevens om het verschuldigde bedrag over te boeken. Na ontvangst van betaling zullen wij uw bestelling automatisch verwerken en verzenden. Houdt u wel rekening met de verwerkingstijd van uw bank. Let op: uw product wordt verzonden na ontvangst van betaling. Bij overschrijving via bank kan er vertraging optreden als u géén ING rekening heeft. 


Bancontact / Mister Cash  (Online Betalen - Gratis)
U selecteert de betaalmethode 'Online Betalen' en klikt op 'volgende stap'. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op 'plaats bestelling'. Nu leiden wij u automatisch naar de voor u bekende veilige betaalomgeving van Bancontact / Mister Cash. Hier kunt u vervolgens uw bestelling betalen.