Acculaders 18V | powertools

Acculaders 18V: dat zijn laders voor onder andere powertools. Gereedschapsladers derhalve, van gereedschap van bijvoorbeeld Makita, Bosch, Black & Decker, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee en Metabo. Alle opladers met adapter voor 18 volts gereedschap en hun accu's, vindt u hier. Voor Li-ion, Ni-MH en Ni-CD.

Onze merkladers én universele laders zijn er voor gereedschapsaccu's van alle soorten 18V batterijen: Ni-MH, Ni-CD en Li-ion. Ze zijn er in de vorm van een basisstation met batterijmodule, zodat ze compatibel zijn met meerdere merken en modellen gereedschap, ook die met een lager voltage dan achttien (vanaf 7,2V). Maar ook veelal merkspecifiek.

18V acculaders voor gereedschap met Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu

De uitgangsspanning van de laders voor toepassingen zoals gereedschap en powertools ligt normaliter tussen de 7.2V en 18V. De uitgangsstroom verschilt per oplader en het type gereedschap waarvoor de lader kan worden gebruikt. Verder zijn alle laders voor gereedschap die op Acculaders.nl staan beveiligd, zoals tegen piekstroom/overbelasting, oververhitting en kortsluiting. Een andere gemene deler is (doorgaans) het compacte, lichtgewicht formaat.

18 volts opladers | 18V lader met adapter

 

18V lader voor powertools kopen?

Acculaders.nl heeft in het grote assortiment met acculaders natuurlijk ook alle merken 18V laders voor gereedschap. Denk aan: 18V opladers en adapters voor powertools zoals de accuboormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, tacker of vergelijkbaar tuin- en overig gereedschap. U krijgt van ons de juiste informatie, en een uitgebreide keus aan zowel merkladers als compatibel gereedschapsladers. Voor een mooie prijs (checkt u zelf). En we verzenden uw nieuwe acculader direct na uw bestelling rechtstreeks uit ons eigen magazijn. U ontvangt de 18 volts lader vervolgens via PostNL op het door u opgegeven adres (thuis, bij de garage of elders, wat u wilt). Zie hier ons uitgebreide productassortiment met 18V gereedschapsladers voor powertools zoals van Makita, Black & Decker, Bosch, Hitachi, Dewalt, Metabo en alle andere bekende merken.

 

Lees meer
Filter uw producten
FERM Charger Base 18V
De FERM Charger Base 18V is er voor de 18V NiCD accu's CDA1084 en CD1007 van deze gereedschapsmachines: de FERM boormachines CDM1123, CDM3002 en 818480.
FERM Charger Adapter 16.8V voor boormachines
Deze FERM charger is een 16.8V lader voor verschillende elektrische boormachines met hun Nikkel batterijen (NiMh / NiCD) van 16,8V of 18V. Binnen één uur opgeladen. Scroll verder voor de lijst met de bijpassende boormachines.
FERM Adapter 18V voor combiset / graskantknipper
Deze charger is een 18V lader voor meerdere sets tuingereedschap zoals de FERM combiset en de Garden combi / graskantknipper met NiCd accu. Lees verder voor de specifieke modellen.
FERM Oplader 18V voor accuboormachine / boorhamer
Deze charger is een 18V lader voor meerdere elektrische boormachines / boorhamers zoals die van het merk FERM met Li-ion, NiMH of NiCd accu. Lees verder voor de specifieke modellen.
FERM Charger Adapter 12V / 2,4A voor boormachines
Deze FERM charger is een 12V lader / 2,4A voor verschillende elektrische boormachines met hun Nikkel batterijen (NiMh / NiCD) van 12V.
AC adapter 16V / 1A voor powertools
Gereedschapslader (compatible) 16V voor het laden van diverse powertools en tuingereedschap. Voor Li-ion accu's en specifiek voor gereedschap met plug van 5,5 bij 2,5 mm. Laadvermogen 1A.
FERM CDA1145 Fast Charger Adapter 18V
De FERM CDA1145 is een 18V snellader voor de FERM accuboormachine CDM1120 met 18 Volts Li-ion batterij van 1.5Ah (CDA1144). Deze gereedschapslader laadt de accu van de genoemde powertool op in 1 uur.
FERM Oplader 21V voor elektrische heggenschaar
Deze charger is een 21V lader (0.3A) voor enkele elektrische heggenscharen zoals de TTHT-18V Telescopic Hedge van het merk FERM met Li-ion accu. Met basis waarop de accu kan worden geschoven.
Black & Decker AC adapter 18V 0,21A voor powertools
Hoogwaardige AC adapter van Black & Decker 18V voor het laden van (o.a.) Black & Decker powertools, gereedschap en tuingereedschap, zoals de Black & Decker EPC18CA, EPC186, EPC18 en AST18XC. Laadvermogen van deze gereedschapslader: 0,21A.
FERM CDA1097 Charger Adapter 18V
De FERM CDA1097 is een 18V lader (laadstation) voor de elektrische slagmoersleutel CDM1127 met 18 Volts Li-ion batterij van 4Ah met productnummer CDM1096. Betaalbare én betrouwbare acculader voor gereedschap.
PowerSmart Acculader Module voor B&D, Dewalt, Firestorm
Laadmodule Model ATP9096: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor Black&Decker, Dewalt, Firestorm apparaten met Ni-Cd/Ni-MH accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 2
Laadmodule Model ATP1430: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere (o.a.) Makita-apparaten met 14.4V Li-on accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
*Incl. btw
Pagina 1 van 5