Laptop opladers voor Dell | AC adapters voor Dell laptops

Een nieuwe Dell oplader kopen? Hier staan online alle Dell laders en Dell AC adapters met bijbehorende kabels. Voor alle modellen Dell apparaten, zoals laptops, notebooks, netbooks, elitebooks, desktops en ultrabooks. 

Acculaders.nl heeft alle opladers en AC adapters voor een Dell apparaat. Elk gewenst voltage, wattage en laadsnelheid, met alle Dell plugs (connectoren voor in het elektronisch apparaat). Alle Dell laders zijn ook op voorraad én u kunt ze hier online kopen voor een goede prijs: lees goedkoop. Na uw bestelling gaat de laptop oplader, tablet oplader of oplader / adapter voor een ander Dell device snel (vóór 22.00 uur besteld = dezelfde dag) via PostNL naar uw huis, kantoor of ander opgegeven adres. Zo kunt u direct weer verder.

Opladers voor alle Dell modellen

Hier kunt u uw nieuwe Dell oplader kopen (AC adapter en voedingskabel): voor elk model hebben we ze in huis. Alle Dell modellen die voor de lader geschikt zijn, staan in onze productomschrijving vermeld. Zo weet u altijd zeker dat de oplader op en in uw apparaat past. Bekijk ook altijd even de adapter plug: daarvan zijn er veel verschillende soorten, die vaak ook erg op elkaar lijken. Maar om het u makkelijker te maken, hebben we dus ook alle apparaat-modellen genoteerd.

Voor elk voltage en elk (laad)vermogen

Bekijk daarnaast het voltage en het wattage (het voltage vermenigvuldigd met het laadvermogen in ampère). Zo zijn er AC adapters met spanning van 5V, 12V, 19V en 20V, en vermogen uiteenlopend van 15W, 45W, 65W, 33W, 80W, 90W, 120W tot zelfs nog hoger én tussenliggende wattages, waaronder deels ook voor Dell.

Oplader voor Dell kopen?

Bekijk onze producten, en lees daar alle benodigde informatie. Behalve de originele Dell merkladers hebben we ook extra gunstig geprijsde, tevens kwalitatief prima Dell compatibel opladers. Daarnaast zijn er universele laders die geschikt zijn voor onder andere Dell devices. Vragen? Ook telefonisch of per e-mail staan we voor u klaar. Zoekt u een oplader of (alleen) AC adapter voor een ander merk? Zie ook: alle laptop opladers en AC adapters van alle merken.

 

Lees meer
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 65W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.

€34,95 €21,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 72W voor IBM Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 72W. De uitgangsspanning voor de laptop is 16V. Inclusief voedingskabel! Lengte kabel: 1,10 meter.
Laptop lader AC Adapter 65W Dell 4,5 x 3,0mm
Voordelige compatibel oplader voor de voeding van een Dell laptop. Het vermogen van deze Dell AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Dell laptop is 19V. Voor vele modellen laptops (met ingang voor ronde pin van 4,5 x 3,0 mm) geschikt (zie lijst).
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Dell
Compatibel oplader voor voeding van een Dell laptop. Het vermogen van deze krachtige Blu-Basic AC Adapter is 90W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 7,4 bij 5,0 millimeter.
Blu-Basic Laptop/netbook lader AC Adapter 45W Dell 4,5 x 3,0mm
Voordelige compatibel oplader voor de voeding van een Dell laptop of netbook. Het vermogen van deze Dell AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Dell laptop is 19V. Voor vele modellen met ingang voor ronde plug van 4,5 x 3,0 mm.
Laptop lader USB-C AC Adapter 87W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 87W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W Dell achthoekige plug
Compatibel oplader voor de voeding van een Dell laptop met achthoekige plug, voor enkele modellen van de Inspiron en de XPS. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Dell
Compatibel oplader voor voeding van een Dell laptop, zoals de Inspiron, Latitude en Vostro. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 7,4 bij 5,0 millimeter.
Laptop lader AC Adapter 90W voor Dell
Oplader voor voeding van in elk geval Dell laptops met ingang voor plug van 4,5 bij 3,0 millimeter (ronde pin). Het vermogen van deze compatibel AC Adapter is 90W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor o.a. HP
Compatibel oplader voor de voeding van vele merken laptops, waaronder HP: laptops met een ingang voor een ronde plug van 4,5 bij 3,0 mm. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. Voor 19V laptops. De stroomkabel zit erbij!
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 45W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 18V, 20V. Automatische voltdetectie.

€34,95 €29,95

Informatie
CoreParts Laptop / notebook lader AC Adapter 45W Compatibel
Compatibel adapter/oplader voor de voeding van meerdere modellen Dell, Compaq/HP en HP/HPE laptops, notebooks en tablets. Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 19.5V. Laadsnelheid ruim 2A.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3