Overige accessoires Acculaders

Accessoires op Acculaders.nl, categorie Overig. Als uw acculader accessoire hier niet staat, is het nergens! Riant assortiment aan acculader producten in brede zin. Scroll en filter door de lijst. Kunt het product niet vinden? Kijk dan eens naar onze hoofdpagina Accessoires, bekijk het hoofdmenu of neem een kijkje in het acculader A-Z productoverzicht. Voor elke accessoire geldt: voordelig geprijsd!

 

Lees meer
Filter uw producten

Condensator Radiaal Elco - 100µF
Deze condensator van het type Radiaal Elco 100µF is geschikt voor gebruik met een maximale spanning tot 100V systeemvoltage. Deze condensator wordt mede toegepast bij de Victron Cerbo in een 48V systeem.
Kabelset voor Buck-Boost DC/DC omvormers
Bij de oude modellen TS DC/DC Converters moet er in de Input/Output draad (Paars & Groen) altijd een extra weerstand worden geplaatst. Deze kabelset voor Buck-Boost DC/DC omvormers kunt u daarvoor gebruiken.
Cycling E-bike Contactspray 200 ml
Onderhoud uw e-bike met deze Cycling e-bike contactspray van MoTip. Deze spray reinigt elektrische contacten en zorgt ervoor dat deze langer mee gaan.
Anderson Reduceerhuls voor Anderson SBE160
Reduceerhuls voor Anderson SBE 160 stekkers. Met deze reduceerhuls reduceert u de kabeldoorsnede van 50mm2 naar ongeveer 10mm2. Hiermee kunt u de stekkers dus aansluiten met beduidend dunnere bekabeling.
Bypass diode box voor flush zonnepaneel
Deze Bypass diode box is nodig wanneer u zonnepanelen met flushkabels (panelen met uitgaande kabels zonder junction box) in serie wilt schakelen/ zetten.
BatteryLabs C14V contactpunt/ connector
Dit C14V contactpunt/ stopcontact/ ingang/ connector kunt u gebruiken om een aansluiting te maken op uw accu om vervolgens de acculader gemakkelijk via een C13 stekker aan te kunnen sluiten op uw accu.
Aanbieding Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O-40S SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten. De O40S is de kortere versie van de O40.

€19,95 €14,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O-40 SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten.

€21,95 €14,95

Informatie
BatteryLabs C13V stekker
Deze C13V stekker kunt u gebruiken om een lader aan te sluiten op een C14V contactpunt. Deze stekker kunt u zelf monteren op een geschikte lader.
Accu parallel aansluitset 12V Telecom accu's
Met deze aansluitset kunt u eenvoudig twee perskabelogen aansluiten op 1 accuppol insert. Deze set is met name geschikt voor Victron Telecom accu's van 115Ah, 165Ah en 200Ah.
Aanbieding Tecmate Optimate O30 stroomvoorziening tanktas
Tecmate Optimate O30 stroomvoorziening tanktas
De Optimate O-30 is een voedingsingang bedoeld om uw tanktas, stuurtas of koffer van stroom te kunnen voorzien. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw telefoon laden via een USB lader in uw tas of koffer.

€23,95 €20,95

Informatie
EVBox Unlock Tool
EVBox Unlock Tool bestaande uit 2 kunststof strippen waarmee u de EVBox lader los kunt maken van de montageplaat waarop deze is geplaatst na installatie. Deze strippen worden ook standaard meegeleverd bij een nieuwe EVBOx lader.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5