Overige accessoires Acculaders

Accessoires op Acculaders.nl, categorie Overig. Als uw acculader accessoire hier niet staat, is het nergens! Riant assortiment aan acculader producten in brede zin. Scroll en filter door de lijst.

Welke ‘Overige accessoires’ vindt u op deze pagina? In deze verzamelcategorie bieden we een brede range aan kleine en grote onderdelen voor elektrische systemen, apparaten, installaties en druppelladers. Een greep hieruit: kabelwartels, bouten, kleine connectoren, condensatoren, isolatiekappen, accuklemmen, reduceerhulzen, terminators, accupool insert adapters, remote kabels, remote controls en veel meer.

Kunt het product niet vinden? Kijk dan eens naar onze hoofdpagina Accessoires, bekijk het hoofdmenu of neem een kijkje in het acculader A-Z productoverzicht. Voor elke accessoire geldt: voordelig geprijsd!

 

Lees meer
Filter uw producten

Condensator Radiaal Elco - 100µF
Deze condensator van het type Radiaal Elco 100µF is geschikt voor gebruik met een maximale spanning tot 100V systeemvoltage. Deze condensator wordt mede toegepast bij de Victron Cerbo in een 48V systeem.
Kabelset voor Buck-Boost DC/DC omvormers
Bij de oude modellen TS DC/DC Converters moet er in de Input/Output draad (Paars & Groen) altijd een extra weerstand worden geplaatst. Deze kabelset voor Buck-Boost DC/DC omvormers kunt u daarvoor gebruiken.
Cycling E-bike Contactspray 200 ml
Onderhoud uw e-bike met deze Cycling e-bike contactspray van MoTip. Deze spray reinigt elektrische contacten en zorgt ervoor dat deze langer mee gaan.
Anderson Reduceerhuls voor Anderson SBE160
Reduceerhuls voor Anderson SBE 160 stekkers. Met deze reduceerhuls reduceert u de kabeldoorsnede van 50mm2 naar ongeveer 10mm2. Hiermee kunt u de stekkers dus aansluiten met beduidend dunnere bekabeling.
Bypass diode box voor flush zonnepaneel
Deze Bypass diode box is nodig wanneer u zonnepanelen met flushkabels (panelen met uitgaande kabels zonder junction box) in serie wilt schakelen/ zetten.
BatteryLabs C14V contactpunt/ connector
Dit C14V contactpunt/ stopcontact/ ingang/ connector kunt u gebruiken om een aansluiting te maken op uw accu om vervolgens de acculader gemakkelijk via een C13 stekker aan te kunnen sluiten op uw accu.
LED Voeding 8W voor Victron Multiplus/ Quattro
Dit is een losse voeding voor het gebruik van het relais bij een Victron Multiplus of Quattro. De voeding kan worden gebruikt bij 12V, 24V en 48V Multiplus of Quattro toestellen.
Aanbieding Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40S SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O-40S SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten. De O40S is de kortere versie van de O40.

€19,95 €14,95

Informatie
Aanbieding Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
Tecmate Optimate O40 SAE dashboard/ schutbord contact
De Tecmate Optimate O-40 SAE is een weerbestendig SAE-contact bedoeld voor dashboard/ schutbord/ paneel montage. Na montage heeft u een SAE ingang/ contact waaraan u een kabel met SAE stekker kunt aansluiten.

€21,95 €14,95

Informatie
BatteryLabs C13V stekker
Deze C13V stekker kunt u gebruiken om een lader aan te sluiten op een C14V contactpunt. Deze stekker kunt u zelf monteren op een geschikte lader.
Victron GX Touch 70 Beschermkap
Victron GX Touch 70 Beschermkap voor een nette afscherming van uw GX Touch. Deze beschermkap voorkomt schade door UV-licht bij langdurige blootstelling aan de zon.
Victron GX Touch 50 Beschermkap
Victron GX Touch 50 Beschermkap voor een nette afscherming van uw GX Touch. Deze beschermkap voorkomt schade door UV-licht bij langdurige blootstelling aan de zon.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6