Overige accessoires Acculaders

Accessoires op Acculaders.nl, categorie Overig. Als uw acculader accessoire hier niet staat, is het nergens! Riant assortiment aan acculader producten in brede zin. Scroll en filter door de lijst. Kunt het product niet vinden? Kijk dan eens naar onze hoofdpagina Accessoires, bekijk het hoofdmenu of neem een kijkje in het acculader A-Z productoverzicht. Voor elke accessoire geldt: voordelig geprijsd!

 

Lees meer
Filter uw producten


Afdekkapje voor zekeringhouder Normoto
Zekeringhouder voor MEGA zekering tot 300A

Afdekkapje voor de zekeringhouder Normoto (verticaal met kabelschoen). Beide producten zijn los te bestellen.
Steekzekering Trekker/ Zekeringtang
Met deze steekzekering trekker kunt u gemakkelijk steekzekeringen uit hun behuizing pakken en eventueel ook weer terugdoen. U kunt zo makkelijk en snel zekeringen vervangen. Geschikt voor 2 formaten steekzekeringen.
Accupoolkap Groen - Plus
Accupoolkap Groen - Plus
CZone Plug 5 mm voor SCI kabelwartel
Plug (5 mm) voor de kabelwartels van de CZone Switch Control Interface (SCI). Let op: betreft één enkele plug.
CZone Plug 3,2 mm voor SI en MI kabelwartels
Plug (3,2 mm) voor de kabelwartels van de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Het betreft één enkele plug.
Hoppecke bout M8 geïsoleerd
Hoppecke M8 bout om de accukabels aan te sluiten op de accu. De bout is geïsoleerd met kunststof over de bovenkant van de bout.
Steekzekeringhouder zwevend
Deze zwevende steekzekeringhouder is geschikt voor standaard steekzekeringen/ autozekeringen en kan eenvoudig tussen een kabel geplaatst worden.
Telwin Afdekkap Zekering/ Fuse Cover
Deze afdekkap voor de zekering/ fuse cover van Telwin is gebruiken als vervangend onderdeel voor uw Telwin Dynamic, Telwin Sprinter of Telwin Doctor Start startbooster.
CZone Afsluitdop mannelijk
Afsluitdop (mannelijk) te gebruiken als eindstop voor NMEA2000 aansluitingen. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
CZone Afsluitdop vrouwelijk
Beschermt ongebruikte T-stekkers tegen stof en water. Deze T-stekkers zijn onderdeel van het CZone NMEA 2000 netwerk.
Hoppecke Q-connector Telekom (net.power)
Met deze Hoppecke Q-connector Telekom (net.power) doorverbindstrip kunt u Telekom accu's op elkaar aansluiten. De strip bestaat uit hoogwaardig koper voor goede geleiding met een rubberen omhulsel.
Anderson Handvat voor Anderson SB 50 stekker
Dit Anderson handvat is geschikt voor Anderson SB 50 stekkers. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
*Incl. btw
Pagina 1 van 28