Class T Zekeringen

Acculaders.nl heeft alle Class T zekeringen bedoeld voor het beveiligen van uw elektrische installatie. Class T zekeringen zijn zeer krachtig. In plaats van een paar euro zoals voor veel andere soorten zekeringen, is een Class T zekering veel duurder. Ze zijn dan ook bedoeld voor hoge ampèrages en zijn zeer fijngevoelig voor plotselinge spanningsverhogingen.

Een apparaat zoals een accumonitor beschermen? Koop dan een robuuste Class T zekering; onder andere geschikt voor hoge kortsluitstromen van de accu’s.

Welk formaat Class T zekering?

De grootte van de zekering bepaalt u door eerst de hoogte van de piekstroom van uw installatie te berekenen. Daarna kiest u de eerst verkrijgbare zekering qua waarde boven die piekstroom (dus net boven de berekende piekstroom). Voorbeeld: als uw installatie een piekstroom heeft van 28A dan kiest u een 30A zekering om uw installatie te beveiligen.

Houd ook rekening met het juiste voltage waarvoor de betreffende zekering geschikt is.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Mastervolt Class T Zekering 400 A
Robuuste Class T Zekering (400 A/125VDC, kortsluitstroom 20 kA), geschikt voor hoge kortsluitstromen van de accu’s. O.a. te gebruiken in de MasterShunt van Mastervolt.
Mastervolt Class T Zekering 500 A
Robuuste Class T Zekering (500 A/160 V DC, kortsluitstroom 20 kA), geschikt voor hoge kortsluitstromen van de accu’s. O.a. te gebruiken in de MasterShunt van Mastervolt.

€149,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1