Opladers voor een netbook | AC adapters netbooks

Wat is een netbook? Een netbook is een laptop, dus een draagbare computer die voorzien is van een eigen batterij voor (tijdelijk) gebruik onderweg zonder stroom, maar dan een kleinere variant dan de gemiddelde laptop of notebook. Netbooks zijn nog compacter en nog lichter, met daarmee ook een gemiddeld kleiner beeldscherm (tussen de 7 en maximaal 11 inch), met lagere schermresolutie en een kleiner toetsenbord. Ook de processor en bijgaande rekenkracht zijn kleiner dan die van een notebook.

Een netbook heeft meestal géén optische schijf. De gangbare werkzaamheden zoals gemiddelde internetapplicaties en Office-gebruik zijn met dit type portable computer prima mogelijk. Voor zwaarder gebruik zoals bijvoorbeeld gamen is een netbook veel minder geschikt. Een netbook verbruikt door genoemde eigenschappen ook minder stroom en heeft een kleinere chip; dit alles maakt langer gebruik zonder netspanning mogelijk. Netbooks zijn, al met al, dus energiezuiniger.

Bekende merken die netbooks produceren zijn Asus, Acer (Aspire One), Dell (Inspiron Mini), HP en Samsung. Tegenwoordig zijn behalve tablets ook de (eveneens zeer) compacte ultrabooks (zoals de MacBook Air) echter een krachtiger alternatief in deze categorie. 

AC adapter voor een netbook kopen?

Acculaders.nl heeft alle netbook ac adapters in huis. Van en voor alle merken. Op voorraad. Een nieuwe oplader voor uw netbook aanschaffen kan dus prima via deze site, temeer omdat de prijs van een nieuwe netbook lader hier absoluut voordelig is! Zie de netbook opladers en adapters op deze pagina.

 

Lees meer
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 40W HP
Compatibel oplader voor de voeding van een HP laptop of netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief kabel! Acculaders.nl.
Blu-Basic Netbook/laptop lader AC Adapter 40W Acer, Packard Bell
Compatibel oplader voor voeding van een Acer of Packard Bell netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 40W. Uitgangsspanning voor netbook / laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen!
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 40W Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief kabel! Acculaders.nl.
Blu-Basic Laptop/netbook lader AC Adapter 45W Dell 4,5 x 3,0mm
Voordelige compatibel oplader voor de voeding van een Dell laptop of netbook. Het vermogen van deze Dell AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Dell laptop is 19V. Voor vele modellen met ingang voor ronde plug van 4,5 x 3,0 mm.
Blu-Basic Netbook/laptop lader AC Adapter 30W Acer, Packard Bell
Compatibel oplader voor voeding van een Acer of Packard Bell netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 30W. Uitgangsspanning voor netbook / laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Netbook/laptop lader AC Adapter 30W Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van een Compaq / HP netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 30W. Uitgangsspanning voor netbook / laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 36W voor Asus
Voordelige oplader voor voeding van een Asus laptop, zoals uitvoeringen van de Asus Eee. Met plug van 4,8 bij 1,7 millimeter. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 36W. Uitgangsspanning voor laptop: 12V. Voedingskabel incluis!
Laptop lader AC Adapter 33W met M-plug
Oplader voor de voeding van laptops met een M-plug. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 33W / 1,75A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel.
CoreParts Laptop / notebook lader AC Adapter 45W Compatibel
Compatibel adapter/oplader voor de voeding van meerdere modellen Dell, Compaq/HP en HP/HPE laptops, notebooks en tablets. Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 19.5V. Laadsnelheid ruim 2A.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1