Laadstations Jeep

Een laadstation voor een Jeep kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw hybride automodel van Jeep. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Jeep, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Jeep een 100% elektrische auto: de Avenger Electric.

  • De Jeep Avenger Electric heeft een accu met een capaciteit van 54 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Jeep

  • De Jeep Avenger Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Jeep 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Jeep en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer