Beugels voor montage rondom acculaden en acculaders

Beugels, montagebeugels, scharnierbeugels... Dit is ons aanbod aan uiteenlopende beugels, voor montage van een systeem dat verbonden is aan acculaden en acculaders, in (heel) brede zin. Een bevestigingsbeugel kopen gerelateerd aan een lader of bijbehorende laadaccessoire? Bekijk onderstaande producten. Kunt u iets niet vinden? Neem even contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron GX Touch 50 Wall Mount
Victron GX Touch 50 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 50 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 50 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 50 display netjes tegen een achterwand monteren.

€17,95 €16,95

Informatie
EVBox Scharnierbeugel voor Verkeersbord - 2 stuks
Met deze montagebeugels/ scharnierbeugels van EV-Box kunt u 1 parkeerbord aan een paal bevestigen. Deze beugels zorgen voor een stabiele montage van het blauwe parkeerbord. De scharnierbeugel is gemaakt van RVS en is per 2 verpakt.
Solar Construct Set D - Montage Uitbreidingsset Blank
Deze montageset/ uitbreidingsset van Solar Construct bestaat uit 2 montagerails van 40cm lang en 2 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken. De beugels in deze set zijn blank aluminium.
Solar Construct Set B - Montage Uitbreidingsset Zwart
Deze montageset/ uitbreidingsset van Solar Construct bestaat uit 2 montagerails van 40cm lang en 2 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken.
GYS CNT Optie voor GYSFLASH Trolley XL - ND
De CNT Optie is bedoeld om de GYS Smart Printer Module (SPM met productnummer 026919) en de GYS Smart Light Module (SLM met productnummer 027978) te plaatsen op de Trolley XL - ND.
CTEK Njord Go Wall Mount
Met de CTEK Njord Go Wall Mount kunt u uw Njord Go mobiele lader van CTEK gemakkelijk en netjes ophangen aan de muur naast uw 3 x 16A stopcontact.
Aanbieding Victron GX Touch 70 Wall Mount
Victron GX Touch 70 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 70 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 70 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 70 display netjes tegen een achterwand monteren.

€36,95 €31,95

Informatie
Victron Ophangbeugel voor Skylla-i 24/100
Victron Ophangbeugel geschikt voor Skylla-i 24/100 laders. De ophangbeugel wordt geleverd inclusief schroeven. Afmetingen: 206 x 64 mm.
Victron Ophangbeugel voor MultiPlus en Phoenix 3000VA
Victron Ophangbeugel geschikt voor Victron MultiPlus en Victron Phoenix 3000VA omvormers en laders. De ophangbeugel wordt geleverd inclusief schroeven. Afmetingen: 206 x 64 mm.
Victron Ophangbeugel voor MultiPlus en Phoenix 1600VA
Victron Ophangbeugel geschikt voor Victron MultiPlus en Victron Phoenix 1600VA omvormers en laders. De ophangbeugel wordt geleverd inclusief schroeven. Afmetingen: 160 x 61 mm.
Telwin Wall Support voor Doctor Charge en Pulse
De Telwin wall support voor Doctor Charge en Pulse is bedoeld om de lader netjes aan de muur te bevestigen in een werkplaats of garage.
CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)
De Wall hanger 300 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger 300 is geschikt voor alle CTEK professionele 300W laders.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3