Beugels voor montage rondom acculaden en acculaders

Beugels, montagebeugels, scharnierbeugels... Dit is ons aanbod aan uiteenlopende beugels, voor montage van een systeem dat verbonden is aan acculaden en acculaders, in (heel) brede zin. Een bevestigingsbeugel kopen gerelateerd aan een lader of bijbehorende laadaccessoire? Bekijk onderstaande producten. Kunt u iets niet vinden? Neem even contact met ons op en we helpen u graag verder.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron GX Touch 50 Wall Mount
Victron GX Touch 50 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 50 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 50 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 50 display netjes tegen een achterwand monteren.

€19,95 €15,95

Informatie
Aanbieding Victron GX Touch 70 Wall Mount
Victron GX Touch 70 Wall Mount
Deze Victron GX Touch 70 Wall Mount is ontworpen voor de montage van het GX Touch 70 display. Met deze muurmontage kunt u uw GX Touch 70 display netjes tegen een achterwand monteren.

€27,95 €20,49

Informatie
EVBox Scharnierbeugel voor Verkeersbord - 2 stuks
Met deze montagebeugels/ scharnierbeugels van EV-Box kunt u 1 parkeerbord aan een paal bevestigen. Deze beugels zorgen voor een stabiele montage van het blauwe parkeerbord. De scharnierbeugel is gemaakt van RVS en is per 2 verpakt.
CTEK Njord Go Wall Mount
Met de CTEK Njord Go Wall Mount kunt u uw Njord Go mobiele lader van CTEK gemakkelijk en netjes ophangen aan de muur naast uw 3 x 16A stopcontact.
GYS CNT Optie voor GYSFLASH Trolley XL - ND
De CNT Optie is bedoeld om de GYS Smart Printer Module (SPM met productnummer 026919) en de GYS Smart Light Module (SLM met productnummer 027978) te plaatsen op de Trolley XL - ND.
Telwin Wall Support voor Doctor Charge en Pulse
De Telwin wall support voor Doctor Charge en Pulse is bedoeld om de lader netjes aan de muur te bevestigen in een werkplaats of garage.
EVBox Scharnierbeugel t.b.v. Dubbel Verkeersbord - 2 stuks
Met deze montagebeugels/ scharnierbeugels van EV-Box kunt u 2 parkeerborden aan een paal bevestigen. Deze beugels zorgen voor een stabiele montage van het blauwe parkeerbord. De scharnierbeugel is gemaakt van RVS en is per 2 verpakt.
CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)
De Wall hanger 300 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger 300 is geschikt voor alle CTEK professionele 300W laders.
Solar Construct Set D - Montage Uitbreidingsset Blank
Deze montageset/ uitbreidingsset van Solar Construct bestaat uit 2 montagerails van 40cm lang en 2 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken. De beugels in deze set zijn blank aluminium.
Solar Construct Set C - Montageset Blank
Deze montageset van Solar Construct bestaat uit 4 montagerails van 40cm lang en 4 montagebeugels bedoeld voor montage op vlakke daken. De beugels in deze set zijn blank aluminium.
Telwin Wall Support Doctor Charge 50, 55 en130 en Pulse 30 en 50 EVO
Deze Wall Support kan gebruikt worden voor de Telwin Doctor Charge 50, 55, de Doctor Charge 130, de Pulse 30 EVO en de Pulse 50 EVO. De ruimtebesparende opbergplek is eenvoudig en rotsvast te monteren en inclusief beugel voor het snoer.
CTEK Wall hanger PRO 60
De Wall hanger PRO 60 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger PRO 60 is geschikt voor de CTEK PRO60.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2