Communicatiekabels

Communicatiekabels: vind hier alle soorten en maten aan communicatiekabels en synchronisatiekabels. Kabels met diverse aansluitingen, stekkers en lengtes, voor uiteenlopende netwerksystemen.

Op Acculaders.nl vindt u communicatie kabels en kabelsets van alle bekende merken en bijbehorende systemen. Ze staan hier op voorraad (een tijdelijke uitzondering vermelden we altijd). Bij elk kabel op deze pagina('s) staan de eigenschappen en toepassingen duidelijk beschreven. Elke bestelling handelen we snel en zorgvuldig verpakt af, klaar voor verzenden met PostNL.

 

Lees meer
Filter uw producten


Communicatie CAT5E UTP kabel 2 meter
Met deze hoogwaardige UTP CAT5E kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
USB Communicatiekabel - 1 meter - Voor o.a. TS Buck-boost
Met deze USB Communicatiekabel van 1 meter lang kunt u o.a. uw TS Buck-boost TS 400, TS 800 en TS 1600 programmeren. Deze kabel heeft een USB A Male en een USB B Male aansluiting (zie ook de afbeelding ervan).
CZone Kabelset 0,5 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 0,5 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
Communicatie RJ45 UTP kabel 0,3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 0,3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Communicatie RJ45 UTP kabel 0,9 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 0,9 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
CZone Kabelset 1 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 1 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
Mastervolt RJ12 communicatie/ synchronisatiekabel 1 meter 6-aderig
Deze communicatie/ synchronisatiekabel van 1 meter lang is een hoogwaardige communicatiekabel met type RJ12 modulaire stekkers.
Aanbieding Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
De VE.Can RJ45-terminators worden gebruikt voor beide uiteinden van een VE.Can-netwerk. Een VE.Can-netwerk vormt een ketting van apparaten gekoppeld via de VE.Can ingangen van de apparaten. De terminators vormen het begin en eind van de ketting.

€15,95 €9,95

Informatie
CZone Kabelset 2 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 2 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
Communicatie RJ45 UTP kabel 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Communicatie RJ45 UTP kabel 3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 UTP CAT5E kabel van 3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
CZone Kabelset 0,5 meter RJ45/PB SW
Kabelset 0,5 meter voor de CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor de CZone drukknoppen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4