Communicatiekabels

Communicatiekabels: vind hier alle soorten en maten aan communicatiekabels en synchronisatiekabels. Kabels met diverse aansluitingen, stekkers en lengtes, voor uiteenlopende netwerksystemen.

Op Acculaders.nl vindt u communicatie kabels en kabelsets van alle bekende merken en bijbehorende systemen. Ze staan hier op voorraad (een tijdelijke uitzondering vermelden we altijd). Bij elk kabel op deze pagina('s) staan de eigenschappen en toepassingen duidelijk beschreven. Elke bestelling handelen we snel en zorgvuldig verpakt af, klaar voor verzenden met PostNL.

 

Lees meer
Filter uw producten


USB Communicatiekabel - 1 meter - Voor o.a. TS Buck-boost
Met deze USB Communicatiekabel van 1 meter lang kunt u o.a. uw TS Buck-boost TS 400, TS 800 en TS 1600 programmeren. Deze kabel heeft een USB A Male en een USB B Male aansluiting (zie ook de afbeelding ervan).
USB Communicatiekabel - 3 meter - Voor o.a. TS Buck-boost
Met deze USB Communicatiekabel van 3 meter lang kunt u o.a. uw TS Buck-boost TS 400, TS 800 en TS 1600 programmeren. Deze kabel heeft een USB A Male en een USB B Male aansluiting (zie ook de afbeelding ervan).
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 0,5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 0,5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 1 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT6 kabel - 0,5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT6 kabel van 0,5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 F/UTP CAT6 kabel - 1 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 F/UTP CAT6 kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 3 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
CZone Kabelset 0,5 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 0,5 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
Aanbieding Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
Victron VE.Can RJ45-terminator (per 2 stuks)
De VE.Can RJ45-terminators worden gebruikt voor beide uiteinden van een VE.Can-netwerk. Een VE.Can-netwerk vormt een ketting van apparaten gekoppeld via de VE.Can ingangen van de apparaten. De terminators vormen het begin en eind van de ketting.

€15,95 €8,95

Informatie
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT5e kabel - 5 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT5e kabel van 5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
Micro Connect Communicatie RJ45 U/UTP CAT6 kabel - 2 meter
Met deze hoogwaardige RJ45 U/UTP CAT6 kabel van 2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het netwerk.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5