USB opladers

De USB opladers zijn laders die u kunt aansluiten op uw accu en waarmee u vervolgens uw telefoon, tablet computer, gps en/of andere apparatuur kunt opladen. Dit zijn handige extra accessoires voor op reis of voor dagelijks gebruik.
Lees meer
Filter uw producten


FERM USB kabel 101287 voor 3.6V schroefmachines
Deze USB-kabel (USB Micro) hoort onder andere bij de oplaadadapters CDA1102 en CDA1078S voor de FERM 3.6V elektrische schroefmachines CDM1132 en CDM1108S met 3.6V / 1.3Ah Li-ion accu.
Yanec GaN Snellader USB-C 25W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot drie keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Deze universele oplaadkabel O-112 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Micro, voor telefoon/smartphone, tablet en blue tooth apparaat van Android, Microsoft, Samsung, Nokia, HTC. Een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter!
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Deze oplaadkabel O111 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Mini, geschikt voor Garmin, GO PRO en Tom Tom. Het betreft een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter lang!
Inbouw USB-lader met afdichting rond
Deze inbouw USB-lader voor 12V- of 24V-systemen heeft dubbele hi-power USB-poorten bedoeld voor het snel opladen van ipads, smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. Deze socket biedt 10W (2,1A @ 5V) aan vermogen.
Yanec GaN Snellader USB-C 30W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
Einhell Accu USB-Powerbank TE-CP 18 Li USB-Solo
Maak van uw Einhell 18V accu een USB-Powerbank met deze Accu USB-Powerbank TE-CP USB-Solo. U zet de USB-Powerbank op uw 18V accu en u heeft 2 USB laadpoorten om bijvoorbeeld uw telefoon mee op te laden.
Yanec GaN Snellader USB-A en USB-C 30W
GaN snellader met zowel USB-A als USB-C aansluiting. Gecombineerd vermogen tot 30W. Laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Deze USB-laders voor in het stopcontact zijn extra veilig en compact, en verspillen minder energie.
Carpoint Laderset Micro USB en Apple 8 pin - 12V/24V en 230V
U kunt deze Carpoint oplaadset gebruiken om onderweg of thuis of op kantoor uw mobiele apparaten op te laden. De set bestaat uit een USB-oplader voor 230V, een Micro-USB-oplaadkabel en een 12V/24V Autolader.
HTC USB-C snellader 2,5A - Zwart
Lichtgewicht HTC snellader voor (in elk geval) HTC U Play, HTC U Ultra en HTC 10 apparaten. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug voor in het betreffende HTC apparaat. Max. laadvermogen: 12,5W.
Tecmate USB kabelset
Deze USB kabelset bestaat uit een USB verlengkabel van 1 meter, 2 typen verloopkabels van USB naar mini USB en 2 typen verloopkabels van USB naar micro USB.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2