Goedkoop kopen en in Spanje laten bezorgen: kijk op Acculaders.nl

Bij een Nederlandse webshop iets bestellen en dat product laten verzenden naar Spanje. Dat kan, ook bij Acculaders.nl. Een goede reden hiervoor? Veel acculaders en andere producten zijn bij ons véél goedkoper dan in Spanje. Natuurlijk moet u dan wel weten hoe dit bestellen en het laten verzenden naar Spanje in zijn werk gaat. Hoe hoog de verzendkosten zijn. En hoe lang het duurt voor u de nieuwe lader of ander(e) product(en) in Spanje ontvangt. Lees dit artikel voor de antwoorden op deze kostenbesparende vragen.

Direct naar:

Er zijn verschillende situaties waarin een Nederlander die in Spanje verblijft een acculader, druppellader, jumpstarter, solar accessoire en/of aanverwant product nodig heeft. Waarna hij of zij in Spanje op internet gaat zoeken en ziet dat het gewenste product niet zomaar iets, maar zelfs véél goedkoper is bij een webshop in Nederland. Op Acculaders.nl hanteren we al in Nederland vaak de laagste prijzen, en zeker vergeleken met Spanje zijn de verschillen groot. De keuze is dan snel gemaakt. Mits natuurlijk het laten versturen naar Spanje eenvoudig is, niet lang duurt én geen hoge kosten met zich meebrengt.

 

Handige laadproducten voor een Nederlander in Spanje

Hebt u een (tweede) auto of motor in Spanje en moet deze tijdens uw afwezigheid aan de lader blijven, om de accu opgeladen én gezond te houden? Een goede druppellader is dan de voor de hand liggende oplossing.

Voorbeeld 2
Laat u regelmatig een maand of twee, drie uw tweede huis achter, terug op weg naar Nederland? En koppelt u de woning dan het liefst af van het vaste Spaanse stroomnet? Dan kan een solar oplossing op maat alsnog de belangrijkste toepassingen in en rondom het huis veilig en wel draaiende houden.

Voorbeeld 3
Of staat bijvoorbeeld op het vliegveld in Spanje uw eigen auto (met verbrandingsmotor) ter plekke voor langere tijd stil? En wilt u bij terugkomst een lege startaccu voorkomen? Dan is, in het zonrijke land Spanje, een mobiele onderhoudslader die werkt met een zonnepaneel, zoals de Tecmate Optimate Solar, een slim idee.

 

Laadproducten met grote prijsverschillen tussen Spanje en Nederland

De bovenstaande voorbeelden zijn niet de enige. Maar waar het uiteindelijk op neerkomt, is dat u, voor in Spanje, een goede nieuwe én het liefst ook goedkope acculader, onderhoudslader, zonne-energie accessoire, startbooster, omvormer of andere stroom-, laad- of startaccessoire wilt. En dat dit mogelijk is bij een Nederlandse shop – Acculaders.nl.

Stap 1 is dan om eerst zeker te weten dat het gewenste product bij ons daadwerkelijk veel voordeliger is dan exact hetzelfde product dat te koop is in een Spaanse webshop.

Kijk en vergelijk zelf door te googelen. Logischerwijs geeft dat de meest actuele resultaten, specifiek voor de accessoire die u op het oog hebt. Los daarvan kunnen we alvast het volgende interessante voorbeeld geven.

  

Neem de CTEK MXS 5.0. Dat is een bij ons veel verkochte geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah. Daarnaast biedt deze lader oplossingen voor uiteenlopende accuproblemen. Bij ons kost de CTEK MXS 5.0 € 74,95 (noot: check via deze link altijd de actuele prijs!), terwijl exact dezelfde lader in Spanje te koop is voor bedragen die oplopen richting de € 100,00. Bovendien horen we van klanten dat het kopen van een dergelijke lader in Spanje in de fysieke winkel zelfs oploopt tot wel € 150,00 – 180,00.

<< Terug 

Producten bestellen op Acculaders.nl voor levering in Spanje. Hoe werkt dat?

Een of meerdere product(en) kopen op Acculaders.nl en laten verzenden naar Spanje? Dat is heel eenvoudig. Het bestellen werkt namelijk niet anders dan bij bestellingen die worden bezorgd op een Nederlands (of ander buitenlands) adres. Voeg het product of de producten uit onze webshop toe aan uw winkelwagentje en doorloop het standaard online bestel- en betaalproces. Vanzelfsprekend geeft u in dit geval echter het adres in Spanje op.

Zie ook de hiernavolgende informatie over de kosten en de duur van verzending naar Spanje.

<< Terug 

Verzending naar Spanje. Hoe lang duurt dat?

Hoe lang het duurt voor uw bestelling op Acculaders.nl aankomt in Spanje? Dat hangt af van de leveringsmogelijkheden van PostNL en zijn internationale verzendingspartners.

Slechts enkele dagen
De levertijd naar bijvoorbeeld België en Duitsland is slechts 1 tot 2 werkdagen. Een concrete verzendtijd voor Spanje kunnen we helaas niet geven, maar naar dit land zal dat normaal gesproken net iets langer duren.

<< Terug 

Wat kost levering van onze producten van Nederland naar Spanje?

De verzendkosten voor het leveren producten van Acculaders.nl naar Spanje zijn € 12,95.

Verzendkosten naar Spanje beperken: producten combineren!

De verzendkosten beperken? Combineer dan meerdere producten in één bestelling.

Verzendkosten overzichtelijk in beeld

De totale kosten voor verzending naar Spanje (of een ander land van uw keuze) zijn al direct in het bestelproces van onze webshop te vinden. Geef bij de bestelling het Spaanse (of andere buitenlandse) verzendadres op en de kosten verschijnen direct in het besteloverzicht.

Verzenden naar Italië, Portugal, Frankrijk en overige landen
Wellicht handig te weten: net als naar Spanje gelden ook voor de landen Italië, Portugal en Frankrijk de verzendkosten van € 12,95. De verzendkosten voor naar België en Duitsland zijn € 6,95. De verzendkosten naar Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Ierland en Tsjechië zijn € 17,50. Het standaard bedrag voor in Nederland is € 4,95. We leveren ook naar een groot aantal andere landen. Vraag ons desgewenst naar de mogelijkheden.

Noot: kijk hier voor het actuele overzicht van de (mogelijk gewijzigde) verzendkosten.

Geen vrijgesteld bedrag
Vanaf een besteding van 75 euro betaalt u bij een afleveradres in Nederland, België of Duitsland géén verzendkosten. Deze vrijstelling geldt helaas niet bij verzending naar Spanje.

 

Automatische btw verlegging

Bestelt u een product op Acculaders.nl, voert u tijdens dat bestelproces een Spaans verzendadres in én een geldig Spaans btw-nummer (NIF: Número de Identificación Fiscal)? Dan houdt ons systeem daar automatisch rekening mee; u ontvangt dan een factuur zónder btw. 

 

<< Terug 

We laten ook bezorgen op vakantieadres en andere postadressen

Eveneens handig te weten: het is óók mogelijk om de product(en) te laten verzenden naar een vakantieadres, zoals een hotel, vakantiepark of camping in bijvoorbeeld Spanje. Vanzelfsprekend kunnen we het bestelde pakket ook laten versturen naar een kantoor- of ander werkadres, waaronder in Spanje. Let op: geef in het laatste geval naast het afleveradres óók de bedrijfsnaam op. Zo komt het pakket tijdig terecht op de juiste plek.


Meer informatie zoals over betalingsmethoden en retourneren? Zie Acculaders.nl FAQ.

<< Terug

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De MXS 5.0 is een geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah.

€89,95 €74,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1