Powerbanks

Powerbanks | vooral de zwaardere versies, met genoeg vermogen om minimaal een personenauto mee te kunnen starten. U vindt ze hier op Acculaders.nl

Uw smartphone, camera of laptop snel weer vol
Met een powerbank kunt u bijvoorbeeld uw smartphone, tablet, laptop of camera opladen. Ideaal voor wanneer u eens geen netstroom voorhanden hebt. De externe batterij ‘boost’ als gezegd met gemak een motor of auto, maar zet met evenveel plezier de USB-functie in ten behoeve van uw mobiele accessoire(s).

Optimaal gebruiksgemak
Een handige combinatie dus om tot uw beschikking te hebben. Daarbij bieden wij u zelfs een vermogen tot maar liefst 12000mAh. Onze mega krachtige powerbanks zijn geschikt voor bijna alle soorten 12V accu’s en standaard inclusief uitgebreid toebehoren. Zo zorgen we voor altijd honderd procent optimaal gebruiksgemak.

Deze powerbanks met jumpstart-mogelijkheid zijn prima geschikt voor particulier gebruik, immers u heeft altijd uw starthulp makkelijk mee voor onderweg. Zoekt u een zwaarder of krachtiger jumpstarter, klik dan door het overzicht met de portable jumpstarters.

Powerbank kopen

Een sterke powerbank kopen? Multifunctionele powerbanks met booster mogelijkheid zijn hier online voorradig uit eigen magazijn. Meer weten? Zie de duidelijke productomschrijvingen.

 

Lees meer
Filter uw producten

Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 8 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
GYS Nomad Power 300 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 300 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€114,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 400 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€149,95 €129,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€129,95

Informatie
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250
12V Lithium Jumpstarter

Met de Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1250 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 1250 is zelfs zo sterk dat u er een kleine auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1500
Alle soorten 12V accu's en USB

Met de Telwin Powerbank/ Jumpstarter Drive 1500 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 1500 is zelfs zo sterk dat u er een kleine auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 9000
Alle soorten 12V accu's en USB

Met de Telwin powerbank Drive 9000 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 9000 is zelfs zo sterk dat u er een auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€174,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power 500 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power 500 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 500 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€199,95 €184,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power Pro 700 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€254,95 €209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1