Sokkels voor laadpalen

Laadpaal sokkels zijn montagepalen voor laadpalen. Ze zijn te gebruiken voor een stabiele montage, op plekken waar dit voor betreffende laadpaal of (soms) ander type laadstation anders niet (goed) mogelijk was geweest.

Een sokkel vergemakkelijkt, kortom, de montage en het plaatsen van een laadpaal of ander laadstation. Zie onze metalen - roestvrijstalen - sokkels, voor meerdere modellen laadpalen, zoals van het merk Ratio. De sokkels worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (controleer zekerheidshalve wel altijd even onze afbeeldingen en de productomschrijving).

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€189,95 €89,95

Informatie
Alfen Metalen Sokkel voor modulaire Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw modulaire laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€119,95

Informatie
Alfen Betonnen Sokkel voor Laadpaal
Deze betonnen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€239,95

Informatie
Ratio Sokkel voor laadpaal model Square
Deze Ratio sokkel is bedoeld voor een Ratio laadpaal model Square. Het vergemakkelijkt de montage en plaatsing van de laadpaal en het zorgt voor een stabiele basis voor uw laadpaal.

€239,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1