MasterBus

MasterBus van Mastervolt is een gesloten protocol voor data-uitwisseling tussen componenten binnen een elektrisch systeem (bron: Mastervolt). MasterBus hardware is gebaseerd op CANbus V2.0 technologie. Dit protocol is de standaard voor een ‘plug & play’ voor (de)centrale bediening, service en monitoring.

Het modulaire MasterBus systeem is zeer flexibel uit te breiden. Via diverse handige interfaces zijn er ook allerlei conventionele, niet-Mastervolt producten op aan te sluiten. Bijvoorbeeld: via de MasterBus USB Interface is aansluiting mogelijk met een laptop. Ook bijvoorbeeld producten binnen het maritieme NMEA 2000 netwerk zijn snel en naadloos op MasterBus aan te sluiten. Ook zijn er de MasterBus Modbus Interfaces en de MasterBus Firecan Interfaces voor connectie met uw eigen centrale systeem.

MasterBus kabels en terminators

De kabels tussen alle componenten van het MasterBus datanetwerk moeten aan beide zijden zijn voorzien van een MasterBus terminator (afsluitplug). Op ieder MasterBus product zitten twee gelijkwaardige communicatiepoorten voor aansluiting hierop. Meer weten? Zie de uitleg bij het grote aanbod aan MasterBus interfaces, kabels, connectoren en overige bijhorende producten op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Mastervolt MasterBus Terminator
De MasterBus Terminator zorgt voor een storingsvrije werking van het MasterBus netwerk en zorgen voor hoge communicatiesnelheden. In ieder MasterBus netwerk moet minimaal 1 MasterBus Terminator geplaatst worden.
Mastervolt MasterBus kabel 0,2 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 0,2 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
Mastervolt MasterBus kabel 0,5 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 0,5 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
Mastervolt MasterBus kabel 1 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
CZone Schotadapter voor NMEA 2000 netwerk
Schotadapter voor het CZone NMEA 2000 netwerk. Voor gebruik op de backbone en verbinden van bijvoorbeeld computer interface.
Mastervolt MasterBus kabel 3 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 3 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
Mastervolt MasterBus kabel 6 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 6 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
CZone Afsluitweerstand mannelijk
Voor aan de uiteinden van de NMEA 2000 backbone van Czone. Mannelijke afsluitweerstand.
CZone Afsluitweerstand vrouwelijk
Voor aan de uiteinden van de NMEA 2000 backbone van CZone. Vrouwelijke afsluitweerstand.
Mastervolt MasterBus kabel 10 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 10 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
CZone Mannelijke stekker voor NMEA 2000
Mannelijke stekker voor CZone NMEA 2000 netwerk: om zelf NMEA-kabels te maken.
CZone Vrouwelijke stekker voor NMEA 2000
Vrouwelijke stekker voor CZone NMEA 2000 netwerk: om zelf NMEA-kabels te maken.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4