Acculader elektrische fiets | Tulip aansluiting

Vind op deze pagina's fietsacculaders met een Tulip stekker. Deze plug correspondeert uiteraard met de opening van de e-bike accu. Ook aan de hand van uw originele fietsacculader ziet u of de aansluiting van uw nieuwe lader een Tulip plug moet zijn. Er zijn natuurlijk ook andere type stekkers.

Welke plug of stekker past er in de accu van uw elektrische fiets. Is dat een Tulip stekker? Dan komen de acculaders op deze pagina in beeld. Het type connector kan onder meer ook zijn:

  • 1-polig
  • 3-polig
  • 4-polig
  • 5-polig

Let op: kijk bij het kiezen van een fietslader ook naar andere filters

Let op: ook al past de lader qua aansluiting op de accu van de elektrische fiets, toch is het mogelijk niet de juiste. Zorg dat de eigenschappen van de nieuwe fietsacculader ook overeenkomen met:

  • Het voltage van de accu
  • De capaciteit van de accu ofwel het amperage
  • Het type fietsaccu (zoals lithium)

Gebruik dus niet zomaar de lader van bijvoorbeeld iemand anders in huis, als het exemplaar van u kapot is. Ook al past deze óók op de e-bike van u. Tenzij het natuurlijk gaat om precies dezelfde lader (merk, type en uitvoering) en dezelfde elektrische fiets. In het andere geval raden we aan goed verder te kijken. Want het gevaar van een acculader die niet goed werkt of zelfs kortsluiting veroorzaakt, is dan namelijk reëel. En daarmee automatisch ook de kans op brand.

'Tulip' acculader voor de fiets kopen

Een fietsacculader met Tulip connector kopen? We verkopen hiervan originele fietsladers. Maar ook niet originele laders van een goed merk. Dat is vaak een goedkopere, en in dit geval evengoed verantwoorde keus. De kwaliteit van deze laders is prima tot zeer goed. Bij vragen: lees en bekijk de informatie bij het product. Resteert er nog twijfel? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Zo vindt u snel de nieuwe acculader met Tulip stekker, voor de batterij van uw elektrische fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten
Phylion fiets acculader 24V 2A | Tulp 1-polig
Oplader voor 24V fietsbatterij. Voor accu's van deze elektrische fietsen: Avancer Support, Cortina S4, Altra E-liner, Cortina S3, Sachs Kobolt en Grandeur Souplesse. Laadcapaciteit: 2A. Met 1-polige stekker (Tulp/ COAX).
Fiets acculader Tulp Coax 36V 2A
Hoge kwaliteit fiets acculader geschikt voor een 36V fietsaccu voor o.a RIH 36V Li-Ion batterijen met een Tulp Coax stekker. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
Fiets acculader Tulp Coax 36V 2A
Hoge kwaliteit fiets acculader geschikt voor een 36V fietsaccu voor o.a RIH 36V Li-Ion batterijen met een Tulp Coax stekker. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
Aanbieding Bafang fiets acculader 43V 3A 1-polig
Bafang fiets acculader 43V 3A 1-polig
Universele acculader 43V geschikt voor diverse merken fietsaccu's en elektrische fietsen, zoals Bafang, Cortina en Amslod. Laadsnelheid 3A. De connector is de 1-polige Tulp-stekker.

€99,95 €69,95

Informatie
Phylion fiets acculader 24V 2A | Tulp 1-polig
Oplader voor 24V fietsbatterij. Voor accu's van deze elektrische fietsen: Avancer Support, Cortina S4, Altra E-liner, Thorbike Compact, Cortina S3, Sachs Kobolt en Grandeur Souplesse. Laadcapaciteit: 2A. Met 1-polige stekker (Tulp).
Phylion Fiets acculader Tulp Coax 36V 2A
Hoge kwaliteit Phylion fiets acculader geschikt voor een 36V fietsaccu voor o.a Sparta, Batavus en Koga 36V Li-Ion batterijen met een Tulp Coax stekker (lees in de tekst goed na welke modellen). Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1