Glas glas zonnepanelen | hoogste kwaliteit panelen | hoogste rendement

'Glas glas zonnepanelen' zijn hoog rendement zonnepanelen met een extreem lange levensduur. Een zonnepaneel van glas op glas is bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden - variërend van zware stormen en hagel tot jarenlang inbranden van de zon. Glas glas panelen, zonne-energie panelen van de allerbeste soort, geven beduidend meer opbrengst dan overige varianten. Een glas glas zonnepaneel is gemaakt van hoogwaardig glas en dito ondersteunend materiaal. Ze zijn er met en zonder frame, zijn niet buigbaar en worden geplaatst op een vlakke ondergrond. Een glas op glas paneel is vaak beloopbaar, maar kan aan de bovenzijde wel glad worden als het nat is.

Een zonnepaneel glas op glas heet zo omdat het letterlijk zodanig gemaakt is: met een opbouw van lagen glas. Zowel de voorzijde als de achterzijde (bovenkant en onderkant) is van hoogwaardig glas, met daartussen (naast de zonnecellen) lagen folie. Het geheel is dusdanig sterk dat u eroverheen kunt lopen en dus ook op kunt staan. Met bovendien een draagvermogen tot een kleine 2000 kg per vierkante meter, is het risico op een breuk in het paneel beperkt tot nihil.

Zonnepaneel glas op glas: van veilig, gehard glas

Een glas glas zonnepaneel is niet geschikt om een antislip laag op aan te brengen. Vandaar de geboden voorzichtigheid bij natte omstandigheden, wanneer u op het paneel staat of loopt. Wat betreft veiligheid en duurzaamheid is het wel een voordeel dat bij dit type zonnepaneel sprake is van veilig, dubbel, gehard glas. 

 

Glas glas zonnepaneel


Professioneel zonnepaneel voor marine én particulier

Een glas glas solar paneel met frame is gemaakt van aluminium en de algehele constructie zorgt voor een goede afwatering. Er blijft dus géén water in het frame staan. Daarnaast is de aansluitdoos voor de bekabeling waterdicht. Dit voorkomt eventuele lekstromen bij vocht. Een zonnepaneel glas op glas is, al met al, uitermate bestendig tegen onder andere hagel, zeewater en overige zware tot extreme weersomstandigheden. Daarmee is het geschikt voor professioneel gebruik en bijvoorbeeld marine toepassingen, maar óók voor de veeleisende particulier. Een glas glas zonnepaneel is geschikt voor op de boot of jacht, maar ook voor op grote schepen en boeien (midden) op zee.

Voordeel: behoud van opbrengst zonne-energie

Glas glas zonnepanelen hebben het grote voordeel dat ze, dankzij de opbouw van lagen glas, het vermogen in de loop der jaren blíjven behouden. Bij de panelen die deels gemaakt zijn van kunststof kan er na verloop van tijd een verlies in rendement optreden, maar de glaspanelen behouden letterlijk hun waarde. Bovendien hebben de kwaliteitspanelen zoals van Solara een hoge lichtopbrengst dankzij een hoge lichtgevoeligheid voor het gehele zonnespectrum, een optimale temperatuurcoëfficiënt en hoogwaardige omloopdiodes. Dit alles minimaliseert ook de vermogensdaling door schaduw.

Glas glas zonnepanelen kopen | prijzen, merken

Kortom, zonnepanelen van glas op glas zijn van bijzonder hoge kwaliteit, kunnen de zwaarste omstandigheden met gemak én jaren- en jarenlang aan, zonder verlies van rendement. Ze zijn geavanceerd ontworpen, hebben een hoge opbrengstgarantie (hoeveel precies is afhankelijk van de keuze voor uitvoering en vermogen) en u kunt er bij de uitvoeringen in deze shop op lopen en staan. Daarmee zijn ze ideaal voor het laden van accu's van een boot, zeilschip, jacht, reddingsboei en andere maritieme toepassingen. Wilt u een glas glas zonnepaneel kopen? Zie onze merken zoals Solara, aantrekkelijke prijzen en ondersteunende informatie bij de diverse varianten. Ook als u extra info wenst, helpt Acculaders.nl u verder.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1