Temperatuursensor kabels

Temperatuursensoren / kabels | een temperatuursensor op de accu kan de laadspanning (het laadvoltage) optimaliseren. Deze is immers (mede) afhankelijk van de accutemperatuur. Vind hier onder andere temperatuursensorkabels met eyelet voor de connectie met de batterij.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Victron Temperatuursensor voor BlueSolar PWM Pro laadcontrollers
Victron Temperatuursensor voor BlueSolar PWM Pro laadcontrollers
Deze Victron temperatuursensor voorziet uw BlueSolar PWM Pro laadcontroller van de omgevingstemperatuur rondom de accu. De laadcontroller houdt daar vervolgens rekening mee bij het instellen van het laadvoltage.

€16,95 €11,95

Informatie
TS Temperatuursensor TS-Connect
De TS-Connect temperatuursensor is een miniatuur geïsoleerde chip NTC-thermistor en bedoeld voor het meten van de temperatuur van de omgeving of vloeistoffen. Het meetbereik van de temperatuursensor is van -25 tot +105 °C.
CTEK Temperatuursensorkabel voor MXS10
CTEK Temperatuursensorkabel voor MXS10 bedoeld voor CTEK MXS10, te gebruiken als een reserve temperatuursensorkabel of ter vervanging van een eventuele defecte sensorkabel.
Victron temperatuursensor Quattro, MultiPlus & Venus GX
Deze Victron temperatuursensor is speciaal bedoeld voor de Victron Quattro, de Victron MultiPlus en Venus GX modellen.
Victron temperatuur sensor BMV-702 & 712
Deze Victron temperatuursensor is specifiek bedoeld voor de Victron Batterij Monitor BMV-702 en de BMV-712 Smart.
Aanbieding Victron Smart Battery Sense - Long range (tot 10 meter)
Victron Smart Battery Sense - Long range (tot 10 meter)
De Victron Smart Battery Sense is een draadloze accuspannings- en temperatuursensor voor AGM-, GEL en Lithium (LiFePO4) accu's en bedoeld voor de Victron MPPT-zonneladers. Accu's worden met deze sensor beter opgeladen en gaan langer mee.

€44,95 €39,95

Informatie
ruuvi RuuviTag - Temperatuursensor, Luchtdruksensor, Luchtvochtigheids- en Bewegingssensor
De RuuviTag van ruuvi is een temperatuursensor, luchtdruksensor, luchtvochtigheids- en bewegingssensor in een. De tag is uitleesbaar via Bluetooth of gemakkelijk te koppelen aan de Victron Cerbo.
ruuvi RuuviTag Pro IP68 - Temperatuursensor en Bewegingssensor
De RuuviTag Pro van ruuvi is een temperatuursensor en bewegingssensor in een. De tag is uitleesbaar via Bluetooth of gemakkelijk te koppelen aan de Victron Cerbo. De tag is IP68 beschermd.
ruuvi RuuviTag Pro IP67 - Temperatuursensor, Luchtvochtigheids- en Bewegingssensor
De RuuviTag Pro van ruuvi is een temperatuursensor, luchtvochtigheids- en bewegingssensor in een. De tag is uitleesbaar via Bluetooth of gemakkelijk te koppelen aan de Victron Cerbo. De tag is IP67 beschermd.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1