Licht en lampen werkend op een accu

In de afdeling 'Licht en lampen' verkopen we (voornamelijk) acculampen en acculichten. Lampen en zaklampen die aansluitbaar zijn op een accu bieden veelal een grote lichtopbrengst. Bij werkzaamheden geeft dit type verlichting ruim en goed licht. Voor zowel een compacte zaklamp, een powerbank met mogelijkheid tot riant bijschijnen als een bouwlamp-achtige acculamp: zie het bijgaande aanbod.

Lichten en lampen met LED, flash, verschillende standen. Lampen aansluitbaar op de auto accu van 12V. Of een grotere lamp aansluitbaar op een 18V accu. Of acculampen hier ergens tussenin. Voor al deze opties geldt: is er géén stopcontact in de buurt dan géén nood. Juist op onverwachte momenten en op ontoegankelijke plaatsen, is snel herstel dichterbij met de juiste mobiele lamp. Bekijk ook per product de extra functies: zoals de mogelijkheid tot kantelen, en tot switchen van de stand om de soort verlichting optimaal af te stemmen op de situatie.

 

Lees meer
Filter uw producten
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 270 lumen.
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li H-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 280 lumen.
Aanbieding GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power Pro 700 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€254,95 €209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1