Licht en lampen werkend op een accu

In de afdeling 'Licht en lampen' verkopen we (voornamelijk) acculampen en acculichten. Lampen en zaklampen die aansluitbaar zijn op een accu bieden veelal een grote lichtopbrengst. Bij werkzaamheden geeft dit type verlichting ruim en goed licht. Voor zowel een compacte zaklamp, een powerbank met mogelijkheid tot riant bijschijnen als een bouwlamp-achtige acculamp: zie het bijgaande aanbod.

Lichten en lampen met LED, flash, verschillende standen. Lampen aansluitbaar op de auto accu van 12V. Of een grotere lamp aansluitbaar op een 18V accu. Of acculampen hier ergens tussenin. Voor al deze opties geldt: is er géén stopcontact in de buurt dan géén nood. Juist op onverwachte momenten en op ontoegankelijke plaatsen, is snel herstel dichterbij met de juiste mobiele lamp. Bekijk ook per product de extra functies: zoals de mogelijkheid tot kantelen, en tot switchen van de stand om de soort verlichting optimaal af te stemmen op de situatie.

 

Lees meer
Filter uw producten

Tecmate Oplaadbare led flash zaklamp 12V
Onderweg nooit verlegen zitten om helder ledlicht? Deze Flash is oplaadbaar in het 12V auto stopcontact. En dusdanig licht van gewicht en compact dat het een 'hebbedingetje' wordt. Maar vooral: handig in te zetten voor op alle onverwachte momenten.
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 270 lumen.
Einhell Accu Lamp TE-CL 18 Li H-Solo
Met deze acculamp, bedoeld voor de Einhell 18V accu's, heeft u altijd licht bij uw werkzaamheden op slecht verlichte plaatsen. U plaatst de lamp op de accu en u heeft licht. De lichtopbrengst van deze led lamp is 280 lumen.
GYS Nomad Power 10 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power 10 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of kleine auto starten.

€119,95

Informatie
GYS Nomad Power 15 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power 15 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of kleine auto starten.

€129,95

Informatie
GYS Nomad Power 20 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power 20 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of kleine auto starten.

€179,95

Informatie
GYS Nomad Power Pro 700 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power Pro 700 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€229,95

Informatie
GYS Nomad Power 30 - Lithium Jumpstarter, Compressor en 12V voeding
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van GYS is een jumpstarter, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de Nomad Power een 12V voeding en een 4 bar compressor. Het startvermogen van deze booster bedraagt 500A.

€269,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1