Krachtige powerbanks met jumpstart-mogelijkheid: een ideale combinatie

Acculaders.nl heeft veel voor u in huis. Zo ook powerbanks! Onze webshop biedt u vooral de zwaardere versies aan, met genoeg vermogen om minimaal een personenauto mee te kunnen starten.

Uw smartphone, camera of laptop snel weer vol
Met een powerbank kunt u bijvoorbeeld uw smartphone, tablet, laptop of camera opladen. Ideaal voor wanneer u eens geen netstroom voorhanden hebt. De externe batterij ‘boost’ als gezegd met gemak een motor of auto, maar zet met evenveel plezier de USB-functie in ten behoeve van uw mobiele accessoire(s).

Optimaal gebruiksgemak
Een handige combinatie dus om tot uw beschikking te hebben. Daarbij bieden wij u zelfs een vermogen tot maar liefst 12000mAh. Onze mega krachtige powerbanks zijn geschikt voor bijna alle soorten 12V accu’s en standaard inclusief uitgebreid toebehoren. Zo zorgen we voor altijd honderd procent optimaal gebruiksgemak.

Deze powerbanks met jumpstart-mogelijkheid zijn prima geschikt voor particulier gebruik, immers u heeft altijd uw starthulp makkelijk mee voor onderweg. Zoekt u een zwaarder of krachtiger jumpstarter, klik dan door het overzicht met de portable jumpstarters.

 

Lees meer
Filter uw productenEinhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 8 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 400A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 400A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.
GYS Nomad Power 300 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 300 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€109,95

Informatie
GYS Nomad Power 10 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power 10 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of kleine auto starten.

€119,95

Informatie
GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 400 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€121,95

Informatie
GYS Nomad Power 15 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ startbooster

De GYS Nomad Power 15 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of kleine auto starten.

€129,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€136,95

Informatie
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

€149,95

Informatie
Telwin powerbank Drive 9000
Alle soorten 12V accu's en USB

Met de Telwin powerbank Drive 9000 kunt u telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. De Drive 9000 is zelfs zo sterk dat u er een auto of motor mee kunt starten.

€154,95

Informatie
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€159,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 3