Montage box / Wandbox

Montage box / Wandbox | Sommige producten zijn hierin monteerbaar om montage op een vlakke achterwand mogelijk te maken. Dit is vooral het geval bij monitors en controlepanels. Een wandbox zorgt op een efficiënte manier voor een nette, mooie en bovendien veilige afwerking van het geheel, op een muur of schutboard. Veel van deze wandboxen hebben ook een doorvoer voor een nette afwerking van de bekabeling.

We hebben wandkasten / montageboxen en montagedozen in meerdere formaten, specifiek gemaakt voor bepaalde producten en modellen. Voorbeelden zijn onze wandboxen voor diverse varianten en modellen van een GX paneel, battery alarm, Digital Multi Control, Skylla-i Control GX, BMV control, MPPT control en bijvoorbeeld VE.Net Blue Power Panel GX.

Montagebox voor nette bekabeling

Onze montageboxen hebben veelal een doorvoer om ook de bekabeling van het product netjes weg te werken, te borgen en naar de juiste plek te geleiden. We leveren deze eenvoudige wandmontage producten met een (beknopte) handleiding, veelal inclusief een mal voor het zorgvuldig aftekenen van de schroefgaten. 

 

Lees meer
Filter uw producten

Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Met deze Victron houder voor wandmontage kunt u uw Blue Smart IP65-oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen. Geschikt voor IP65 modellen 12/10, 12/15, 24/8.
Aanbieding Victron Muur Montage voor 65 x 120 mm GX-panelen
Victron Muur Montage voor 65 x 120 mm GX-panelen
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u een 65 x 120 mm GX-paneel op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.

€31,95 €27,95

Informatie
Victron Muur Montage voor BMV of MPPT control
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u een BMV-7xx of MPPT control op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
Wandhouder maat M voor Kleinere Acculaders
Met deze laadhouder/ wandhouder voor wandmontage kunt u een kleiner formaat oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen.
Victron Muur Montage voor Color Control GX
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u de Victron Color Control GX op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
Wandhouder maat L voor Middelgrote Acculaders
Met deze laadhouder/ wandhouder voor wandmontage kunt u een middelgroot formaat oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen.
Wandhouder maat XL voor Grote Acculaders of Mobiele laders
Met deze laadhouder/ wandhouder voor wandmontage kunt u een groot formaat oplader of mobiele lader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen.
Victron Muur Montage voor Color Control GX en BMV of MPPT control
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u de Victron Color Control GX en een BMV of MPPT control op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
Eaton Groepenkast 10A
Deze EATON installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekautomaat van 10A en 30mA (10A 1P+N B 30mA A). Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V.

€119,95

Informatie
Groepenkast 6A
Deze installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekschakelaar (30mA) en een dubbelpolige zekering van 6A. Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V. De kast is mooi afgewerkt met een doorzichtige kunststof kap.

€119,95

Informatie
Eaton Groepenkast 16A
Deze EATON installatiekast/ groepenkast of walstroomkast bevat een aardlekautomaat van 16A en 30mA (16A 1P+N B 30mA A). Deze groepenkast is gemaakt voor een aansluitspanning van 230V.

€176,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1