REMA stekkers en contacten

REMA stekkers en eurostekkers en REMA contacten: zie ons assortiment. Deze stekkers zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kenmerken van de REMA stekker zijn de hoge mechanische bestendigheid, bescherming tegen vuil, trillingen, vocht, zuren en UV-straling. Een andere eigenschap is de stabiele connectie; voor een lange levensduur.

 

Lees meer
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Handvat voor Eurostekker FT80
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van het type FT80. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 320A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 320A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 160A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 160A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 80A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 80A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Euro 160A Mannelijk
Met deze extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Eurostekker 160A mannelijke stekkers kunt u een extra aansluiting maken op uw REMA stekker. De aansluiting kan aangesloten worden met 1 tot 4mm2 kabels.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Vrouwelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Vrouwelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 160A - Mannelijk - 35mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 160A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 35mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 8