De 10 goedkoopste acculaders | selectie goedkope laders

Een goedkope of een dure acculader? Of eentje ertussenin? Er kunnen goede redenen zijn om te willen kiezen voor het eerste. Daarom deze Top 10 van goedkoopste acculaders.

Wanneer is het gunstig om te kiezen voor een goedkope acculader? Wanneer is een kijkje in deze Top 10 van goedkoopste acculaders handig bij het oriënteren op een nieuwe? Een beperkt budget alleen al kan een logische reden zijn om een lader met lagere prijs uit te kiezen. Of als u de acculader slechts sporadisch nodig heeft en/of u kunt volstaan met een eenvoudig exemplaar. Wanneer veel functionaliteiten voor het laden van de accu overbodig lijken, is het natuurlijk zonde om daarvoor wel te betalen. Het interessante aan deze Top 10 van goedkope acculaders, is dat deze is samengesteld uit laders van goede merken. Als specialist in acculaders, met een groot netwerk aan leveranciers, weten we welke acculaders weliswaar goedkoop zijn, maar toch óók van een prima basiskwaliteit. Doe daar uw voordeel mee!

Goedkope of zelfs goedkoopste acculaders - van een goed merk

De tien goedkoopste acculaders zijn van merken zoals bijvoorbeeld Einhell en Absaar. Het zijn echte 'acculaders-merken' en géén B-merken. Maar wel net iets goedkoper. Misschien net iets minder robuust en wat eenvoudiger qua behuizing en opzet. Maar nog altijd met een prima levensduur en sterke functies voor het goed laden én onderhouden van de accu. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een middenklasser acculader (zoals van Noco Genius en GYS) of voor één van de topmerken zoals Telwin, CTEK en Optimate. En voor de grotere toepassingen bijvoorbeeld Victron en Mastervolt. Maar ook een goedkopere lader, zoals bijvoorbeeld van de genoemde Einhell en Absaar, kan absoluut een goede keuze zijn.

Investeren in een goede acculader? Of liever iets minder betalen en kiezen voor een goedkopere met goede basiskwaliteit? Acculaders.nl heeft voor elk budget een passende lader. Zoals gezegd kiezen we er daarbij bewust voor om alleen laders te verkopen van een merk dat goed bekendstaat. Dat biedt dus een groot voordeel ten opzichte van het kopen van een goedkope acculader bij een prijsstunter of grote winkelketen die zich richt op de massa, maar niet op kwaliteit. Voor mogelijk slechts een paar euro meer, heeft u via onze webshop een 'serieuze' acculader!

Tip om op een andere manier goedkoper uit te zijn

Als aanvulling nog een tip. Kiezen voor goedkoop, kan zoals gezegd logisch zijn. Zeker als er een goede lader tegenover het lage budget staat. Toch is het ook mogelijk om nóg een paar euro meer te besteden, om desondanks op de langere termijn goedkoper uit te zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval als de batterij wat meer vermogen nodig heeft. Of als de lader naast een onderhoudsfunctie ook een herstelfunctie moet hebben. Daarmee bereikt u namelijk een langere levensduur voor de accu zelf. Ook dat scheelt op den duur weer behoorlijk in de kosten.

Kijk in onderstaande Top 10 van goedkoopste acculaders. Of kijk bij alle acculaders, en selecteer daar op prijs. Dan kunt u daar tevens een selectie maken aan de hand van uw eigen accu, doeleind, omstandigheden, wensen en laadvoorkeuren. In onze webshop is altijd een goede acculader te vinden. Behalve op lage prijs kunt u ook selecteren op de basiskenmerken: voltage, capaciteit (ampère) en voor welk type accu de lader geschikt moet zijn. Verder is de selectie mogelijk op basis van merk, benodigde functionaliteiten en/of de specifieke toepassing van het acculaden (zoals soort voertuig, vaartuig, machine). Kortom, we hebben altijd goedkope acculaders die bij uw laadbenodigdheden past. Kijk op de homepage of zie deze Top 10 van goedkope acculaders, ter inspiratie of direct voor het maken van de beste, goedkoopste keus.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 40Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, kleine auto's, grasmaaiers, kleine boten en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€29,95 €23,49

Informatie
GYS druppellader ARTIC 800
De GYS ARTIC 800 (0.8A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 1.6 - 25Ah accu's voor laden en accu's tot 80Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch.
Telwin acculader Defender 8
6V/12V accu's tot ± 20Ah

De nieuwe Telwin acculader Defender 8 is een intelligente acculader en onderhoudslader met elektronische regeling van de laadstroom en automatische onderbreking en herstart (TRONIC) voor het opladen van all types 6V en 12V loodzuur accu’s.
Aanbieding AQ-TRON AQ1000 Acculader/ Druppellader 6V en 12V
AQ-TRON AQ1000 Acculader/ Druppellader 6V en 12V
6V en 12V accu's tot ± 30 Ah

De AQ-Tron AQ1000 Acculader/ Druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De AQ1000 is geschikt voor alle soorten 6V en 12V loodzuur accu's.

€36,95 €31,95

Informatie
Aanbieding Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 60Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€34,95 €31,95

Informatie
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A
12V accu's tot ± 40 Ah

Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 1.5A. Eenvoudige, handige, compacte lader, geleverd met zowel eyelets als accuklemmen.
FERM Acculader BCM1021 - 6V / 12V
De FERM Acculader BCM1021 is een 6V en 12V acculader met automatische beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en ompoling. De ampèremeter laat zien hoeveel stroom er naar de batterij gaat. Het laadvermogen bedraagt 5A.
Aanbieding ABSAAR PRO 1.0 1A 6/12V
ABSAAR PRO 1.0 1A 6/12V
6V / 12V accu's tot ± 40Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren en kleinere auto's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 1A.

€42,95 €37,95

Informatie
Telwin Acculader Touring 11 Tronic
Laden: 6V accu's tot ± 30Ah
12V accu's tot ± 55Ah


De acculader en onderhouder Telwin Touring 11 Tronic is geschikt voor het laden van WET, GEL, Pb-Ca, AGM, MF, EFB 6V accu’s tot een capaciteit van 30Ah en 12V accu's tot 55Ah. Onderhouden tot respectievelijk 60/110Ah. Voor scooter, tractor, auto.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1